davis8 - December 3rd, 2009 [entries|archive|friends|userinfo]
davis8

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

December 3rd, 2009

. [Dec. 3rd, 2009|01:54 pm]
Šāda nedēļa man pēdējo reizi bija ilgu jo ilgu laiku atpakaļ / sviesti turpinās.
Vakardien strādāju. Diemžēl darba ofiss kļūdījās un teica ka būs 6,5h jāstrādā bet iznāca daudz mazāk. Vēl jo vairāk tās 4,5h bija pa dienas vidu tāpēc vakardien vispār neko citu neizdarīju. Ar šo maiņu nosedzu sava disertācijas darba izmaksas - labais! Vēl pirms došanās strādāt man piedāvāja citu darbu kur es varētu nostrādāt 3 dienas pēc kārtas ar labu samaksu bet es tomēr atteicos jo negribējās iegāst šo kompāniju 1h pirms darba maiņas paziņojot ka tomēr nevaru strādāt. Un kā es varēju zināt ka man tomēr vajadzēja uzmest to pirmo darba maiņu???

Skolas projektā biju labi sagatavojis materiālus lai tos vēlāk varētu prasmīgi izmantot. Atnāk skolotājs un pasaka ka es diemžēl nevarēšu izmantot iepriekšminētos dokkus jo redz tur ir pārāk maz darba. Tagad bez maz vai jāsāk viss projekts no sākuma un jāsāk rēķināt apjomi kurus es veicu septembrī. Man ir zbn mainīt un salīdzināt exel tabulas. Vispār nav nekādas motivācijas neko darīt jo tas viss tāpat ir sūds. Skolotājiem ir dziļi vienalga par to kas tiks rādīts eksāmenā, jo tāpat atradīsies visādi klauni kuri būs nokopējuši visa semestra projektu no iepriekšējiem gadiem. Viss slēpjas tajā cik daudz smuku bilžu saliec aprēķinu lapās un vai lektoriem tajā dienā ir labs garīgais. Daži pamanās eksāmena laikā vērtētājiem piedāvāt kafiju vai ūdeni. No šādas izglītības var tikai sev sabeigt acis blenžot ekrāna un palikt vēl stulbāks kā biji, mēģinot izdomāt kādā veidā var uztaisīt veidņus betona trepju veidošanai. Bļeģ kā ēs to varu zināt ja neesmu nekad montējis veidņus, betonējis. Nekas netiek mācīts, galvā ir tikai jautājums uz jautājuma. Ne velti mums saka lai mēs veidojam Assumption list - pieņēmumi par visām iespējamajām lietām projektā. Vienkārši ar šādas dokumentācijas esamību skolotāji vairs neuzņemās atbildību par to kādus lēmumus esi pieņemis, no kādiem avotiem smēlies.

Rītdien ir pēdēja programmas semestra pasākums. Visa klase skolā kopā dzers. Yes, labais! Man negribās vilkties jo pagaidām nejūtos pārliecināts vai šo sū.a semestri pabeigšu.
P.S. šovakar droši vien jāpārinstalē pc jo speciālā programmaturai kuru izmantoju projektā beidzās trial period.
Link1 comment|Leave a comment

navigation
[ viewing | December 3rd, 2009 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]