daffe's Journal

History

2nd March 2003

1:01pm: Pilnīgs IDIOTISMS
Ieniistu google, WINNT, Trance, acapellas ,Aldara alu, to ka nav cigaretes! Un veel vairaak ieniistu IE un MS un grupu "FORTE" !!! Necieshu Talsus un savu dziivi.
5:31pm: Nu ko
A ko es varu dariit ka esu piedzimis kaa dabas kljuuda !!! Visiem piekaast mani lai es nospraaagstu tad buus miers no manis un ceru jums arii buus miers !!! Anarchy + drugs + alco
7:44pm: Ticiiba
Nauzticeeties nevienam visi tevi piekaasiis,, neuzticeeties sev pats sevi piekaasiisi, kam ticeet ? Domeet par dziivi meesli,, domaat labas domas apmaaniit sevi,, !!! Izveeleeties savu dziivi - izveeleeties tukshumu ,, meli -- patiesiiba ! ??? A vispaar kaapeec domaat - nedomaajot mirsti ! Draugi ..> IR bet nepaliidz ko dariit ?? Kam pashlaik taisniiba ? man ? vai raudat ? vai dziedaat ? Gribu MIERU , ATPUUTU , !!!
7:59pm: Subject:
Kāpec visa pasule ir nežēlīga pret cilvēkiem ? Vai mēs gatavojamies sevi iznīcināt,,, jā un tā ir realitāte paši sev daram sāpīgi , mocam !!! Vispār nesaprotu kapēc cilvēkiem jādzīvo ,,, to tik darīt kā piedirst dabu veidot karus !!! Mēs nēsam tik labi lai dzīvotu ! P.S ASV mēsls Bush vinju pirmo vajadzētu sodīt,,,,, nav ko valdīt pār pasauli un tēlot policistu !!! Ienīstu ASV !!! Kaut ASV viņu zeme pazustu no pasaules kartes !!! Go IRAQ !!! ES aicinu neatbalstīt ASV pilsonjus UN mūsu labo karu vēlošo prezidenti kura .... ASV ... sapratāt !!!
Powered by Sviesta Ciba