klusi's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, November 25th, 2008

    Time Event
    2:59a
    seezhu un kuukoju te. kaa parasti miegs nenaak. lasu graamatu, tad ieskatos internetaa, taa ari veidojas mani bezjeedziigie monologi. un taa joprojaam. muusmaajaas nekas NENOTIEK, nu labi, notiek leeeni. traks var palikt. esmu viena pret visiem, protams savaa lokolajaa pasaulee, miitnee, miestaa, savaa istabinjaa. kaut vai par to pashu elektriibu. visiem zinaams, ka ir takshu elektrikji. bet tas jau, protams, ir cienju aizskaroshi. fak, lai ari cik skaists nebuutu bijis ieprieksheejas vakars ar visu lasiishanu un baltajaam priedeeem, kas spiidinaas manaa logaa un dod papildus gaismu. bla bla. bet taa tomeer pat man ir nepierasta sitaacija. jeezinj. ir gan pagajushi laiki, ka mans ausgti godajamais teevs iegaadajas mikseri, ar visaadaam praataa neaptveraamam funkcijaam.(shiet nu es vareetu apstaastit daudz) kad abolu palikushaas daljas pat pie virtuves visaam gandriiz piejamaam virsaam bija piekabijushaas. bet tas taa, siikums. vnkaarshi mana celaa drosme un izturiiba, un aizrautiiba saak pamazaam izchaabeet. ir man tomeer taa gjimeniite jociiga, izkaisiijusies pa visaam malaam. kas tad es par skolotaaju. nevar saprast, kad labaak atgriezties majaas. zinu zinu, ka jebkuru katru briidi mani var sagaidiit kaads patrsiegums. ir situaacijas, kas pat mani var izsist no liidzsvara. ajlabi,miegs nenaak. kaarteejais monologs.

    Current Music: Mitsoura-Bajba-bajba
    3:13a
    eee, vai tieshaam iedzimtiibai ir tik liels speeks?
    visas peedeejaa laika ieziimes man raada, ka tur tajaa viss kaut kas ir.
    man baigi negribeetos sevi paraak idintificeet ar vinjiem. protams, ka tas ir gabals no manis, bet kapeec gan es no taa visa nevareetu taa vnk attalinaaties un dziivot vienu savu mieriigu dziiviti.
    kas divains, tas diivains, bet man varbuut kaadreiz gribeetos kljuut normaalakai, lai ari ko tas noziimeetu, patiesiibaa nezinu. mani vnk mulsina taa parmantotiiba.

    Current Music: Mitsoura-Iboly

    << Previous Day 2008/11/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba