klusi's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, October 26th, 2006

    Time Event
    4:57p
    tagad es gribeetu veesu roku uz mana kakla un garus pirkstus aiz auss ljipinjaam un veel ledainas jo ledainas rokas uz maniem gurniem.
    eh.jaa esmu nogurusi!
    maigs nogurums.
    liela jo liela bezpeeciiba.

    Current Mood: eh
    4:59p
    un veel es atceros vienu meiteni,kaut kaadu pavisam sveshu.
    vinja teica,ka tad,kad vinja atnaakshot,buutu labi,ja manis te(tur) vairs nebuutu. jaa,vinja mani laikam saprata no pirmaa acu uzmetiena. jaa,mees saprataamies,diezgan labi,nav ne jausmas kapeec vinja saaka ar mani runaat. tieshi tas,kas man naaktu par labu gan toriez,gan arii tagad. nu tas taa iesita pa sirdi,nu taa pilniigi tieshi. taa asi,tieshi meerkjii. tad nu es tur staaveeju taada pilniiga izgjeerbta un kaila. nu sajuuta tieshi taada.
    vaidzeetu buut bijis labaak. pilniigi pareizi.
    5:33p
    es vareetu iekraasoties kaa rudens,tikpat piesaatinaats un skaists,bet nekaa.
    5:49p
    vakar man kaadam gribeejaas iesist taa stipri pa kaaju vai ribaam. vislabaak jau taadu stipru sitienu pa kaaju. protams,ka tas ir taa brutaalu un mulkjiigi. un,protams,ka es taa nedariiju. man vnkaarshi gribeejaas kaadam iespert bez iemesla. cilveeki ar vakar bija taadi saspiedushies.
    bet kas buutu,ja mees savas smadzenes pa brugji izmeetaatu? un peectam taa vnkaarshi pabradaatos. smadzenju juura. nez,man tas liekas smiegliigi.
    kukuu! vai praatinju jau pazaudeeji?

    << Previous Day 2006/10/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba