klusi's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, March 10th, 2004

    Time Event
    3:00p
    ir nakits, kad es negulju(visai biezhi),ir nakits,kad es,protams,gulju.
    ljooti biezhi,ljoti,es nespeeju aizmigt tieshi naktiis,vai nu nav laika,es daru,ko citu,vai vnk NEVARU aizmigt(tas ir tikai normaali).rezultaats ir taads,ka es divreiz ilgaak pa nakts devu gulju kaukad pectam visu dienu un klaat veel kaadu nakts dalju,nu kaada starpiiba,bet ljoti ilgi gulju(nedabiigi ilgi),nekustiigi,neko nemanot,pat ja man durtu,es to nemaniitu.(tas jau ari ir tikai normaali),protams,es sapnjoju,dauc iedomaajos,sadomajos savos sapnjos,taa ir cita pasaule.visdriizaak,kaadu es to veelos,vai ari es vnk paturpinu reaalus notikumus no savas dziives,nu tas ari laikam ir ir tikai tradicionaali un normaali.
    bet,ko es ar sho visu gribeeju secinat,ka viss man ir sajucis,ka es neatsjiru tos tur sapnjus no realitaates,proti es vnk nevaru vairs saprast,kas ir noticis reaalajaa pasaulee un kas sapnii,visai biezhi taa gadaas peedeejaa laikaa,visvienkaarshaak,tikshanaas ar cilveekiem,proti es neatceros,kad es piem ar HRT tikos istenibaa,ko mees dariijaam. es atceros VISU,gan sapnjot,savaa iztelee redzeeto,gan reaaali notikushu. laikam iegaadashos plaanotaaju un pieraxtiishu ar ko tikos un ko dariiju(taa koncentreeti,bez kadiem secinajumiem un apcereejumiem),tad es vismaz zinaashu,ka tas nu noteikti IR noticis.
    paldies dievam,ka es savas juutas nevaru nosapnjot,tur jau nekas nevar mainiities,tad jau tas buutu slimi,proti es pec sapnja nevaru saakt kaadu niist vai iemiileet(taa parspileeti iedomaajoties).
    laikam tapeec,ka par maz gulju un par dauc gulju,par dauc nogurstu,par dauc kaa kaitinosha,laikam tapeec...
    neinteresanti citiem,pardomu radoshi man.
    8:52p
    un tagad aatri izgjeerbjamies un apgjeerbjamies! bet AATRI!
    skrienam,srienam! aatraak atraak kaads kliedz! nevar paskriet,jo saap potiite un astma piemetusies,saule arii dedzina muguru un apzhilbina acis. vilciens ir aizgaajis...
    gribam izleekt pa logu,bet tas jau kaadu laicinju ir aizmuureets.
    AATRAAK AATRAAK!
    vai tiehsaam ir taads nezuudamiibas likums?

    << Previous Day 2004/03/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba