Icing sugar's

History

27th June 2005

12:25am: out of this world
Current Mood: disintegration
10:14am: whatever makes me happy
mānīgi... viegls uzsitiens uz "history" un Tev jau paveras iespēja pašķirstīt savas pagātnes domas.hey you,yes you,es jau esmu 2003.gada jūlijā.gandrīz divi gadi.over and over again,ieraudzīt,kādas lietas un ilūzijas sagādā smaidu,mazu atkāpi.un tad vēl šie cilvēki.... toreiz,šķiet tas bija viss.bija,protams.

nakts pie jūras,kanēļa košļenes,mākslas skola,smiltis zandalēs,cilvēcīgas skumjas,matērijas,viegli apraksti par kaimiņiem,mūzikas neierobežotais fascinējums,daļa dzejojumu,pūlis un ideoloģija,parka zāle uz kuras nedrīkstēja sēdēt,mirklīgi atmiņu uzplaiksnījumi kuri jaucās ar atmosfēras plašumu,savādas priekšnojautas,and I'm amused to death,cilvēki,kas lai izpastu savas jūtas izmanto teātri,atkal mazliet skumju,kaitinošas priekšnojautas,disintegration,salīšana pie eksplanādes,bezrobežu diena,I'm deranged,mirklis,kuru nekad....

tālāk pat nav jālasa ieraksti,atmiņu sajūtas saplūst un Tu acu priekšā redzi,ka....
memory's not life

upd. atmiņu smalkums pēc brīža pazūd un Tu saproti,ka tas viss ir vienkārši fufelis
11:54am: izstāde
un,protams,šodien nav miera.gribu uz Antona Korbīna izstādi [ja kāds ir bijis,labāk nestāstiet vai jums tā patika,vai nē].Samērā interesanti būtu redzēt pēc kārtas gan dzīvo [kā U2,David Bowie,Depeche Mode,Johnny Depp un vēl citu] bildes vienuviet ar mirušo mākslinieku,aktieru un mūziķu [kā Joy Division] attēlus.tātad,ja kāds vēlas pievienoties,domāju sestdien,2.jūlijā doties uz turieni [izstāde ir līdz 3.jūlijam],tad varētu sarunāt savākšanos pirms.
Current Music: acid queen
Powered by Sviesta Ciba