Filmas
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Sunday, November 16th, 2008

Time:11:41 pm.
Once (2006)
Mīlīgs mūzikls, smuka mūzika. Vēl arī aktuāla, jo darbība notiek Dublinā. Kaut kur komentēja, ka kā filma nemaz tik izcila nav, bet patīk tiem cilvēkiem, kam iet pie sirds tā mūzika. Nu, man patika.

The Jacket (2008)
Te tiek izpētītas tās pašas lietas, kas The Butterfly Effect un Donnie Darko un drošvien vēl citās. Un grāmatās. Un tad vēl te ir netaisnības, kas atgādina lidošanu pār dzeguzes ligzdu.

Zodiac (2007)
Meklē sērijveida slepkavu.

Vanilla Sky (2001)
Šo kaut kad sen biju jau skatījies, bet, līdzīgi kā Eternal Sunshine on Spotless Mind, bija sajūta, ka kaut kas palaists garām un tā īsti nav saprasts un, jā, tagad skatoties, es redzu vairāk. Tas galvenais, tā izvēle -- dzīvot ērtu, laimīgu dzīvi, kas gan ir tikai ilūzija, vai tomēr nē. Mērkaķītis ir apjucis un izvēlas realitāti, bet ko tad var daudz zināt par realitāti, vai ne.

Labyrinth (1986)
Vakardien skatījos filmu "Labirints" ar Deividu Boviju. Nebiju gaidījis, ka tā būs tik ļoti bērnu filma, tāpēc diez kā pie sirds negāja. Lai gan, protams, tā dziesma, kuras dēļ skatījos, filmā bija pa smuko. Un Bovijam jautra pāča. Un IMDB forumos uzjautrinošas sarunas par mazuļa Tobija aktierspēli.

- Personally, I think Toby did a BRILLIANT job acting in the Labrynth!
- Actually I thought his acting was superficial and overly dramatic.
- Still i think he was just doing it for the money, no other reason. Damn snob. He didn't even read the script before signing on, he actually slobbered on it. Pathetic!
- Apparently he he and Bowie were constantly at war during the film over the direction in which the film was going.
Bowie wanted to really play on the artistic statement (in a traditional sense you understand) while Toby wanted to really feel the vibrance and just let the film flow.
They really bounce off eachother during the film, you can just feel the tension.

Tobijs šajās dienās ir izskatīgs jauneklis, kā var viņa Myspace profilā redzēt, un loma Labirintā ir pagaidām viņa vienīgā loma.

Tropic Thunder 2008
Bens Stillers kā jau Bens Stillers. Stulbi, izklaidējoši. Mana viņa mīļākā filma vēl aizvien ir Zoolander.

There Will Be Blood (2007)
Man pa vidu sāka palikt garlaicīgi, bet asinis dabūju kā solīts.

Waking Life (2001)
Piebārstīta ar idejām par ko padomāt, un līdzīgā vizuālā stilā kā A Scanner Darkly (tas pats režisors un patiesībā gan otrādi, jo A Scanner Darkly nāca vēlāk).

Michael Clayton (2007)
Trilleris, izklaidējoši un tā.

Get Smart (2008)
Grūti pārsist veco, oriģinālo Smārtu, bet bija tīri smieklīgi, jā.

Burn After Reading (2008)
Varēja arī saukt "Delete after watching". Bet nav ar tik traki, piem. Breds Pits bija uzjautrinošā lomā, nevis kā parasti vēsais, stilīgais džeks, bet zaļš pamuļķis fitnesa zāles treneris.
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Filmas

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (Krogs).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.