Filmas
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Friday, January 25th, 2008

Time:3:16 pm.
šo nedēļu slimoju. Noskatījos chupu ar filmām. Kaut kādā brīdī sāka likties -- kas par daudz, tas par skādi. Bet nu rindas kārtībā:

The Host. Par upes briesmoni un par ģimeni, kas izmisīgi glābj meitiņu.

Groundhog Day - ļoti jautra un sirsnīga. Ja gribās skatīties ko jautru un šī nav redzēta, grāb ciet! Viņā ir Bils Murrejs - džeks no "Lost in Translation" un vēl no viskurienes.

Me and You and Everyone We Know - gadīju baigo komēdīju (nu tā kā Me, Myself and Irene), bet izrādījās romantika, kas, protams, ir foršāk. Visa kā cita starpā tur bija mazs puika, kas Gaim-ā (!) chatoja par kakiņu stumdīšanu.

Across the Universe. Tas ir mūzikls ar 30 bītlu dziesmām. Man ir arī šīs filmas soundtrack un es viņu vienā laidā drillēju. Līdzīgi, kā ar Mulinrūžu -- noskaties filmu, bet viņa vēl nav cauri un pagalam -- tās dziesmas vēl varēs klausīties ilgi un dikti.
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Time:3:30 pm.
Talk to Me. Listen to me y'all fat nigga asses, this be the shit!

Stardust. Kad no darba ejam uz Lidiņu ēst, pa ceļam ir kino, tur karājas plakāts Stardust (Zvaigžņu Putekļi). Tad es parasti saku - wtf, zvaigžņu puvekļi? Pasaku filma, nebiju diktā sajūsmā.

Par sekojošām filmā vairs neko saprātīgu nevaru pateikt. Droši vien viņas īstenībā irriktīgi foršās, bet man likās tādas kautkādas.

Atonement.

No Country for Old Men.

Juno.


Vēl paskatījos seriālus - Chuck pirmās epizodes. Pilns ar klišejām un pārspīlējumiem, bet tā izklaidējoši. Golden Bride. Novilku Coupling 4. sezonu un baigā vilšanās - Džefa nav. Visi giggle loop un melty man - nekā.

Vēl pie reizes, uzspēlēju arī veco labo GTA3 un drusciņ jaunāko GTA3 San Andreas. Kad iznāca GTA3, es viņu spēlēju uz kompīša, kas to knapi varēja pavilkt - 1GHz un kaut kāda integrētā Intel karte. Kad spēlē sāka līt lietus, viss sāka vilkties :) Tagad, hehe, viss lido ar max uzstādījumiem, un Ati Catalystā arī ir uzgriezts Max Quality, un fonā vēl torrenti kachājas. Tas gan nenozīmē, ka man kompītis baigais monstrs - Pro Street un DiRT neiet, procesors par švaku. Tos pēc dažiem gadiem.. :)
Comments: Add Your Own.

Filmas

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (Krogs).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.