crunchy - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

February 27th, 2006


[info]crunchy02:42 pm - Egypt feeling
::SEX SMARŽA GAISĀ::
To, manuprāt, tur var sajust uz katra soļa. Ne jau tik tas, ka visapkārt pārīšu, bet galvenokārt vietējo skatieni, kas katru sievieti gandrīz tur apēd ar acīm. Pilsēta bez vietējo sievietēm-tas visu izsaka. Paskatoties viņiem acīs visu var saprast par ko viņi iedomājas un tas nobiedē.
::ABSOLŪTĀ BRĪVĪBAS GARŠA::
Tādu brīvības garšu es izjūtu tikai ārpus LV, apziņa, ka neesi vietējais noņem visas bremzes un aiztures, kuras ikdienā redzi līdztautiešu sejās.
Pievieno ausis mūzikai un izej ielās. Ej pa maģestrāles vidu, visapkārt tev pīkst taxi kā bērnu pīkstuļi, bet tu ignorējot turpini ceļu. Es pārvietojos dejojot, tā iegūstot harmoniju starp savām sajūtām. Apkārtējo sejās smaids, bet manī uzvara pār visu. Sajūta kā no videoklipa, spot light un pacelies gaisā, jo zemes pievilkšanas spēks par vāju. Jūras krastā nostājies uz klints malas un dejo ar vēju. Deja izsit no realitātes un iemet mani brīvības pusē.

::NEKAD VAIRS::
Viņa vienkārši gāja iepirkties uz old town. Protams, viņa negāja viena, bet tajā mirklī tas otrs bija kur nozudis. Vienkārši ieejot kādā garšvielu veikaliņā (vēlme pēc garšvielām bija, jo mājās gatavot pie plīts gribējās kā īstais saimniecei) un jautāja kuras garšvielas te labākās. Pārdevējs pienāca nostājās viņai aiz muguras un liecoties viņai pāri rādīja kas te klāstā ir.Un te pēkšņi viņš satvēra viņu tā, ka viņa nevarēja vairs īsti pakustēties.
-Justa a moment! Just a moment!
Tie vārdi smadzenēs izplēsa kādu gabaliņu. Acs zīlītes paplašinājās vai sašaurinājās vairs neatceros, bet sirds ritms sāka skriet kā zirgs. Un viņam starp kājām ar sāka kas strādāt, ceļamKRĀNS! –Ārā, ārā Katrīn no turienes. Sāku stumties uz atpakaļ līdz atsitu viņu ar muguru pret kaut kādām kastēm. Tad ar elkoņiem. Izrāvos. Izskrēju laukā. Saules gaisma uz ielas. Viņa griežas uz visām pusēm kā vilciņš pa 360 grādiem. Raugos visapkārt, bet apkārt tik vietējie tirgoņi, neviena baltā. –Kur sasodīts ir tas otrs baltģīmis, kurš kopā ar mani ieradās!? Sajūta, ka tūlīt paraus uz augšu. Te pretī viņai nāk viens melnais opītis, viņa lēnām sāk atkāpties. – Dont worry. Your friend is there! Viņš paņem mani aiz rokas un ved, esmu apskurbusi un apstulbusi. Tik ieraugot viņu maza drošības sajūta atkal parādas. – Nekad vairs neatsāj mani vienu šai reģionā pie satrakotajiem tēviņiem! Meitenēm mūsdienās vairs nav droši.

::ZAĻAIS MAURIŅŠ::
Get hight... Party klubā, vēlāks gājiens uz casino ( no vinētajiem 300$ atpakaļ uz nullēm=dzīves līdzsvars).
Atpakaļ viesnīcā nolīdu viesnīcas tornī. Tur pa naktīm neviena nav. Bet šoreiz tur biju es. Raugoties nakts debesīs un ļaujoties vējam, morāli nomazgāta. Man tā vienmēr ir, lai cik jautri nebūtu bariņā gribas nolīst maliņa ar sevi divatā vai ar tik ar vienu vai pussarunbiedru. Pie manis atnāca kaķis. Vietējais miniatūrīgais kaķis! Gudrākais sarunām kādu esmu satikusi. Viņa sarunu vienkāršiem cilvēku vārdiem atstāstīt nav iespējams. Viņš tā mani izanalizēja ar vienkāršu skatienu. Tā saruna manī kaut ko izmainīja. Kaķis kaķim. Varbūt man vecumdienās būs pilna māja ar kaķiem –trakā kaķu sieva. Un viņi būs labākie no labākajiem sarunas biedriem.

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba