crunchy - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

November 23rd, 2005


[info]crunchy08:22 am - atkāpe no esošā!
Ir pienācis tas laiks, kad man vajag ko vairāk!!!
1)Ja agrāk varēju iepazīties un šis cilvēks man patika ļauties draiskām attiecībām, tad tagad tā vairs NEVARU, jo vienkārši nevēlos!!!
Nē, protams, es VĒLOS, skūpstīties un mīļoties un varbūt pat vairāk mīlēties, bet tik tad, kad jūtu, tas otrs ir manis vērts...
JĀ!!! Man vajag blakus cilvēku, kurš ir manis vērts, vairs nekādu sevis-otra apmierinošu rīcību—esmu pietiekoši daudz par to domājusi!
2) Jā, es saprotu, ka savu īsto domājams es kādu laiku vēl nesatikši, bet tāpēc es ar domājams nedzīvošu celibātā, taču arī ne bordelī..es nevaru un negribu un man vienalga cik maigi tas otrs runās un vienalga cik ļoti man gribēsies! Jā, man ir mīļākie, bet par tādu īpašu mīļāko uzskatu tikai vienu, tik vienu vismīļāko pašlaik ( laisk ir tikr relatīvs un tāpēc jāņem tas vērā) , un viņu vēl ar atstāšu, bet pārējos esmu izdzēsusi... tik vienkārši, bet sarežģīti mainīt...
3) tātad mīļā/// kas Tev atliekKk... atvērties un raidīt citus signālus kosmosā... vieglā koķete tevī paliks, bet ne izklaidīšu meklējošā!!! Nē, protams, tev nekad nav bijuši daudzi vai skaitlis 5ci ir daudz...kaut daža laba tā domā... bet tagad būs savādāK!!!
4) mazāk darbu vairāk domu---ha ha ha... taupi savas lūpiņas...

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba