Creatz journalz - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Creator

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nu ibio! 7. Mar 2004|23:49

creatz
staav man te fonaa ierubiits LTV7 - saruna ar kaut kaadu tur dziednieku no latgales kaut kaada miestelja kas peedeejos paaris gadus Riigaa dziivo - texts no vinja puses "es vecaako deelu neesu chetrus gadus redzeejis - vinjsh dziivo Liepaajaa un maacaas Liepaajas muuzikas skolaa. - bet Liepaaja jau ir province tur viens autobuss dienaa iet pat vilcienu tur nav - taa nu es deelu chetrus gadus neesu redzeejis ... - vasaraa ar sievu brauksim pie vinja ciemos"
nu ibio blja sito marazmu!
ja vinja dzimtais ciematinjsh latgolaa ira taads kur 1 buss dienaa iet tad nevaig domaat ka taa ir visur ibio!
dienaa ir min kaadi 30 autobusu reisi uz Riigu (un par citaam pilseetaam pat nerunaasim) - ir mirkinji uz riigu kaudze (ik pa stundai), pat ar lidmashiinu uz riigu var tikt! - ar praami var! - ar visu ko veelies ibio blja - bet par vilcienu vinjam taisniiba to tieshaam daudzus gadus back likvideeja bet ne jau taapeec ka nebuutu brauceeju bet taapeec ka sliezhu celji ir taadaa staavoklii ka pa tiem aatraak kaa 30 km/h nepabrauksi (sveiciens LDZ!).
voobschem kaada visam shim murgojumam ir moraale?
Nahren katrs pidars kas no kaut kaadiem pilniigiem laukiem paarceljaas uz Riigu uzskata ka vieniigaa pilseeta Latvijaa ir Riiga un viss paareejais ir province??? - es to pie daudziem esu noveerojis ... - esmu riigaa 6 gadus nodziivojis un varu pateikt tikai vienu - Riiga sako nezeeliigi! (soorr riidzinieki bet taa nu tas ir)
ibio rio paakji blja - Riiga ir vienk liela cuhnja un nekas vairaak
P.S. un tagat Riidzinieki varman censties spamot komentos ka me ir laame etc.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.