CALM PROCRASTINATION

April 27th, 2016

03:48 pm

Es joprojām nesmēķēju, strādāju arhitektu birojā, mēs nopirkām jaunu milzu dzīvokli, zied ievas un ceriņi.
Jūku prātā nedaudz, jo šoreiz pašai priekš sava dzīvokļa jāprojektē kāpnes. Un kādas kāpnes, kādas durvis, kādus logus, kādas flīzes no tā visa, kas man patīk, es gribu? Oliņ boliņ-man patīk viss?

08:57 pm - Būt puiku mammai ir grūti un labi:

Jaunākajam dēlam šodien palika 6 gadi! Es atskrēju agrāk no darba, nodekorēju ēdamistabu, skrēju pēc šokolādes tortes un limonādēm...uhhhh, un bērns, pārnācis mājās, uz mirkli zaudēja valodu.

...Kad tu pie mums ieradies, es biju patiesi laimīga. Paldies, ka tu mums esi, paldies, ka tu esi mans bērns, tik skaists, tik mīlestības pilns pavasara Alberts.

Pēc mēneša vecākajam apritēs 8 gadi. Viņi aug tik ātri un katrā dzimšanas dienā ir jāraud no laimes, nē katru dienu viņu skaistajās sejās skatoties ir laimē un pateicībā jānodreb. Paldies, ka manā dzīvē ir šie divi eņģeļi :-3

Divi puikas nogurdina vājprātīgi, bet toties man ir labs un ciešs miegs. Nedēļas nogales paiet mežos, skrienot, kāpelējot, spēlējot ķerenes, paslēpes un vakarā iekrītot dīvānā pilnīgā spēku izsīkumā. Puiku mammām nevajag diētas, mēs pietiekoši daudz ejam rotaļās :)

09:08 pm - I love you, life:

Pavasara vakaros, kad gaiss pēc ievziediem un lietus smaržo, man patīk doties skriet un skrienot es smaidu, smaidu un dzīve šķiet tik jauka, viss ir tik skaists.
Tikai mirkli ilgāk apstāties parkā no rīta, kad steidzies uz darbu un pavērot vajag, tikai divas minūtes ilgāk un tavas smagās kājas kļūs vieglas.
Powered by Sviesta Ciba