SPOKI & BRIESMOŅI:

May 12th, 2013

11:35 am - TRY:LOVE:FORGIVE:

Šonakt sapnī mēs tiešām precējāmies. Kuldīgas baltajā krāšņajā baznīcā. Es biju balta,man nebija sejas. Viņš mani sašāva. Zvēresta brīdī,kad bija jāsola mūžīgi mūžos,viņš izvilka stroķi un teica:TĀ BŪS VIEGLĀK. Es redzēju sevi no augšas,guļošu zemē ar atvērtām,dziļām acīm kā aknas. Tur stāvēja viesi kā klusumu norijuši. Mans vīrs teica:beidzot tā kuce ir beigta un apklāja mani ar laškrāsas ķeizarkroņiem.
Tags:

11:54 am - TRY:LOVE:FORGIVE:

Dzen. Sadzen baltus briedīšus uz melnas kleitiņas. Mīļais,tavs krutums uzvarēs pasauli. Tavi grēki plūdīs pāri tiem kapu laukiem un mūžīgo miglu pārvērtīs grantī. Mūsu dēlu sauks Rafaels pēc 20 gadiem. Un tad es tajā rīsa laukā gulēšu un daži runās,ka manī aug pērles.
Tags:

12:05 pm - TRY:pistis sophia:

Ļoti īpaša diena. Priekšmeta priekšdiena. Te nu mēs esam. Te nu viņš ir,šis briesmonis,šī hiēna- kāri rij grēkus, sodomijas iekšas. Spogulī skūpstīju savu atspulgu,bailēs,ka palikšu ar aizklātu seju. Pastāv milzīgas bailes kā bērniņu purenes. Pāri lija karstums,mēs esam cieši savērtas hiēnas krelles,vīnogulāji mežā.
Tags:

12:13 pm - TRY:pistis sophia:

Melns svētbilžu kaķis lakstojās un pirksti savijās,un akniņas kliedza mirklī,kad vārījās. Jābrauc šoreiz pie tēta. Tētis.
Tags:

12:31 pm - TRY:pistis sophia:

Vai nu maniakālas paģiras, vai vīrietis ar stilīgu matu griezumu.
Tags:

02:00 pm - TRY:pistis sophia:

Skaisti,esmu tava māsa un tava māja. SS.LV reiz uzdūros vakancei "atkaulotājs". Nodomāju,ka to gan es protu. Nebij tik norādīts,kas tieši jāatbrīvo. Lieta tāda,ka profesionāli orientējos tikai uz dzīviem cilvēkiem.
Tags:
Powered by Sviesta Ciba