- 12.9.08 19:54
-
jau kādu laiciņu gribējās grūpu putru. tādu - mīkstu un tumīgu.
šodien pacietīgi vārīju. tikai visu laiku katlā beidzās ūdens :D un piena nebija tik daudz, sviesta vispār ne - rezultātā, garšīgi, bet protms, drīz uzvārīšu pa vaisam īstu, tumīgu grūbu putru :)
un jā, es esmu no tām, kas var vārīšanas procesa vidū visu katliņu ar tā saturu ielikt izlietnē, lai nomazgātu pāri pārgājušo, tikai tāpēc, lai nebūtu pēc tam jāberž piedegums. un pēc tam likt atpakaļ uz uguns vārīties. un jā, es esmu no tām, kas, katliem vāroties, starp tiem slauka plīti ar viegli uzliesmojošu švammi. tieši tā paša iemesla dēļ :D
bet grūbas - tas ir ņammm