politiskās pārdomas - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
09:48 am

[info]clownpolitic

[Link]

Sankcijas neapdraud Krieviju.
Krievijas pilsoņi un to valdība mierīgi attiecas pret sankcijām un tas ir pilnīgi saprotami. Valsts ir liela un spējīga tikt galā ar jebkāda veida problēmām. Tikai ir viena īpatnība. 23 pastāvēšanas gados viņa nespēja to izdarīt un tuvākā laikā nespēs to izdarīt. Vienkārši valsts elite nav tam gatava. Vieglāk tirgot naftu un zagt budžeta naudu, nekā radīt dzimtenes labā. Krievijā mantrausība ir lielākā godā, nekā darbs uz panākumiem. Man ir pazīstama jaunā Krievijas paaudze, kura ir ļoti strādīga un savas zināšanas ir pārņēmušas no Rietumiem. Bet visas viņu pūles tiek sagrautas satiekoties ar valsts elites interesēm.
Jaunās sankcijas, kuras Putins ieviesa pret Krieviju... Oi, Rietumiem! Sankcijas skars viss vairāk pašus Krievijas iedzīvotājus. Protams krievi spēj visus produktus aizvietot paši. Tikai problēma tāda, ka to nevar izdarīt vienā dienā. Ir vajadzīgs ilgs laiks, lai izveidotu ražotnes un piegāžu ķēdes. Vienkāršam iedzīvotājam var likties, ka tas ir ļoti viegli. Bet tā nebūt nav. Tas ir sarežģīts process sastāvošs no daudziem etapiem, kurus vēl ir jāpielāgo valsts likumdošanai. Pazīstot Krievijas uzņēmējdarbības vidi, tas nesanāks vispār. Tas nebija izdevies PSRS laikā un neizdosies tagad.
Un galu galā, Krievija nekad nespēs izgatavot lieliskos Valpoličela vīnus, prašuto un sierus. Nekad.
Tāpēc Krievijas iedzīvotājiem jāuztver to, kā sods no sava imperātora.
Patriotiskā degsmē krievi saka, ka viņiem nekas tas nav vajadzīgs. Uzreiz prātā nāk PSRS, kurā nekā arī nebija, ka arī pārmaiņu laiks, kad ārvalstu produkti kļuva pieejami, padarot cilvēkus laimīgus.
Sankcijas neapdraud Krieviju. Tās tikai tuvina valsti Ziemeļkorejai vai PSRS.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba