Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

cho - Post a comment


[info]cho
Oct. 7th, 2009 10:57 am Agrs rīts

Šis rīts sākās ļoti agri. Māris pēc deviņiem aizbrauca uz Maltepi, un man miegs nevienā acī, lai gan ķermenis brēc pēc atpūtas gultā. Nu neko, piecēlos, uzvārīju ūdeni tējai un sapratu, ka tēja palikusi hostelī. Rīta cēliens paiet pērļojot un klausoties šo burvīgo dziesmu - http://www.youtube.com/watch?v=_tk6e80XQ8c. Skaista variācija par vienu no manām mīļākajām džeza dziesmām. Manu vasaru iezīmē "Summertime" visdažādākajos izpildījumos, bet rudens sajūtas izsaka "Autumn leaves" un Prāta Vētras "Rudens" visās trijās valodās. Jau pāris gadus sajūsminos par pingvīniņu angliskajā klipā, vārdiem krievu valodas versijā, bet oriģināldziesma ir viena no manām visvismīļākajām. Mēģinu saņemties patīrīt dzīvokli, dienas gaismā te izskatās diezgan šmulīgi, bet pērļošana ir nesalīdzināmi interesantāka, turklāt šī diena ir pārāk skaista, lai es tā uzreiz kļūtu par mājsaimnieci Turcijā. Manā pērļotājas karjerā ir liels notikums - pirmoreiz esmu izmantojusi veselu diega spolīti un iesāktā kaklarota visticamāk būs jāpabeidz pēc ciemošanās mājās, jo tūlīt beigsies arī pērlītes (arī pērļu paciņa būs pirmā, no kuras izmantotas pilnīgi visas pērlītes). Mazs un ļoti patīkams notikums. Iedomā, veselu diega spolīti un veselu pērļu paku :D! Rota ļoti smuka - tumši zaļa, ļoti, ļoti dzīvīga. Nevaru beigt sajūsmināties par zaļās un brūnās krāsas kombināciju. Kad tās rotas aplikšu, neatiešu no spoguļa, jo citādāk jau pati nevaru redzēt :D
Sēžu netālu no loga, kuram žalūzijas uzvilktas līdz augšai, un novēroju interesantu lietu. Es pati esmu liela lūriķe un, ja ir iespēja, vienmēr palūkojos citu ļaužu logos. Mani vienmēr ir interesējis, kā cilvēki dzīvo un izskatās, tāpēc ļoti brīnos, ka neviens no garāmejošajiem cilvēkiem (to ir daudz) nav pat paskatījies manā logā (dzīvojam pirmajā stāvā un to izdarīt ir vieglāk par vieglu). Malači!
Pēeeee, te tak nobloķēts "youtube" (turkiem nepatikuši video, kur izķēmots Ataturks), nu neko, būs jāpagaida, līdz Māris ielaidīs manā datorā "youtube" pa apkārtceļu.
Jāsāk meklēt brokastis. Ehhhh, viss ir ļoti jauki.

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.