chitta

6. Oktobris 2007
 

15:54 - music

sēžu darbā un skatos pa daļām the hunger. septīto daļu nevarēju atrast, un, galu galā, tā filma man šķiet par tumšu šodienai. mūzika tajā gan nē >)
izdomāju ielikt linkus uz 2 klipiem (jeb atkal - drīzāk mūziku), kas man patīk.
te viņi ir.

http://www.youtube.com/watch?v=AUM94BCiZXI

un

http://www.youtube.com/watch?v=QX3NRyBBM54

tas pirmais ir no lo fi fnk. man patīk šī dziesma un ūdenskrāsu plankumi klipā. zēni arī forši. kā izskatās, koncertos viņiem tur arī ir sūdīga skaņa un balsi nevar dzirdēt. lielākais viņu hits ir boylife. ļoti jauki. mazliet kaut kas tajā visā man atgādina astoņdesmitos gadus. dejojams.

tas otrais ir no IAMX. mazliet jau apnicis, tomēr joprojām labs. klips ir ļoti krāsains un 'izrādīgs'. šī dziesmas versija laikam skaitās oriģinālā. kaut gan pieļauju, ka albumā tomēr ir cita. vēl ir tāda dejojama versija. tā, kas albumā, tomēr skan dabiskāk. nez kāpēc klips man atgādina filmu the hunger.

ir brīvbiļetes uz Lielo Kristapu, nekas no tā vēl nav izmantots, un rīt ir pēdējā diena, kad rāda filmas. mēģināšu tagad iet uz Kino Rīga. nevar saprast, vai 'Bet stunda nāk' būs četros vai sešos un vispār NEKUR internetā nav pieejama parasta festivāla afiša, un bukletus var dabūt Nezin Kur. tātad, iešu sešos uz Kristapu.

un vakar es biju Dailes teātrī uz Ivonnu, Burgundijas princesi. Patika ļoti, kas to būtu domājis, ka Rēzija Kalniņa ir tik plastiska, nu īsta puķe. un smieklīga. Kopumā izrāde apstiprināja pāris manas aizdomas par pāris lietām. Kaut ko būtisku jaunu par dzīvi es īsti neko neuzzināju, bet, kā Viņš teica, varbūt tas atnāks pēc laika.

un vēl es vakar uzzināju kaudzi lietu par ekoloģiskajiem, mazgājamiem u.c. pamperiem un ar tiem saistītajām izmaksām un tamlīdzīgām un pavisam tam nelīdzīgām ar bērna drīzu nākšanu pasaulē saistītām lietām. kaut kas jauns, un visu laiku bijis, tikai nezināts.

un jātulko arī Idium-2. tagad esmu tik tālu, ka jāsalīdzina ar angļu valodu.
Powered by Sviesta Ciba