Feb. 18th, 2011 @ 09:35 pm FulMuun
Pašlaik pilnmēness sadarbībā ar ledus kristāliem demonstrē kaut kādu optisko parādību, ka redzams liels apaļš oreāls. Awesome. Šonakt paredzu lieliskus sapņus. Arī vakar nebija slikti. Biju kaut kādā no pasaules nodalītā miestā, kur aktīvi uzdarbojās vietējā subkultūra. Galvenā miesta iela bija noklāta ar eļļas krāsas ornamentiem, ne ta psihadēliju, bet kaut ko hipsterīgu. Un te seko pati mindfuckīgākā daļa. Es staigāju apkārt ar hūdiju uz galvas (kas ir diezgan dīvaini, jo visi mani džemperi ir ar hūdijiem, bet nekad dzīvē neesmu tos vilcis uz galvas). Un tad es gāju tusēt uz vietējo vidusskolu or something. Un tad kāpu stāvā kalnā, kas bija klāts ar ledu un nevarēju tikt augšā (tur bija mana apmešanās vieta).

Kā psiholoģijas ekspertam, man šī sapņa interpretācija, protams, bija bērnudārza līmenis. Krāsa - visu nedēļu kaut ko krāsoju savā topošajā jaunajā laboratorijā. Hūdijs - well, arā ir auksts. Kalns - rīt uz nedēļu braucu uz Slovākiju snovot (un tas sola vismaz lauztu roku, zemapziņa mani brīdina nekāpt kalnā).

Bet tagad, uz galda man stāv viss nepieciešamais Radiohead jaunā albuma ievērtēšanai. Cannot wait. Trip report may follow.