May. 8th, 2009 @ 09:13 pm
Skan: The Hives- Won't be long

Šodien darbā nolēmu iet pusdienās uz "pritona" iestādījumu. Kā jau sagaidāms tā nebija labākā ideja. Šoreiz, pārmaiņas pēc, mans pasūtījums netika aizmirsts, tā vietā pārdevēja nesaprata, ko es gribu pasūtīt (teica, ka viņai ir problēmas ar dzirdi).
Toties tur es redzēju Zani. Pēc izskata 18 gadīga meitene ar brillēm, apģērbs kādu nēsātu uz zaļumballēm Preiļos, un ja būtu 80-tie gadi. Pārsteidza, ka viņa apsēdās pie galdiņa ar kādiem 4 vīriešiem, kuriem bija krietni pāri 30 (kā izskatījās darba kolēģi). Uz galda bija alus kauss, Zane to pagaršoja, un pajautāja, kas tas par alu. Benguļu atbildēja kolēģi, un Zane rūpīgi pierakstīja alus markas nosaukumu savā telefonā, lai neaizmirstu. Viņa bija tik fascinēta par alus garšu, ka nosūtīja īsziņu par to savai draudzenei. Sarunas pie galda turpinājās, līdz darba kolēģi Zani mudināja pastāstīt kaut ko par sevi. Man ir 28 gadi, sparīgi atbildēja Zane, nē tev ir 18, atbildēja kolēģi. Zane iebilda, ka tā nav. Drīz visi aizgāja.
Bet cik gan labi ir tādiem cilvēkiem kā Zane - dzīvot savā pasaulē bez aizspriedumiem, negācijām, cilvēku nodevības un eksistencionālajām krīzēm. Diez kādu dzīvi viņa izvēlētos, ja būtu iespējams izvēlēties?