I'm cool, I'm perfect

6. Maijs 2004

21:14 - patiesaas laimes mirklis

shodien skolaa(peec vakardienas ciitiigaas iiddeeshanas) noleemaam peec stundaam doties paseedeet kanaalmalaa kas peedeejaa laikaa man ir izveerties par miiljaako pasaakumu...tad nu peec stundaam devaamies uz centru.tikko biju apseedusies kanaalmalaa, kas arii naacaas gruuti jo vajadzeeja iespiiteeties un teikt "ne uz kaadu Rimi es neieshu!",notiesaajusi savu saldeejumu saakaas lietus.
nokljuvaam aarpraatiigajaa lietuu, kas mani nenormaali iepriecinaaja un lika grizties virpulii kjerot katru lietus pili un savas sejas.tas bija aarpraatiigi jauki jo man nenormaali patiik lietus...draudzenes tas gan iipashi neaizraava un vinjas no kanaalmalas aatraa solii, kas veelaak izveersaas par skreejienu devaas uz tuvaako vietu kanaalmalai un kas tiiri taa kaa apmierinaatu-McDonalds. es mieriigi soljoju...jutos slapja bet kaut uz mirkli patiesi laimiiga...peec tam izdomaajaam ka jaaiet uz "pankuukaam" normaali paeest...vinjas atkal metaas skriet bet es raitaa solii ar milziigu smaidu uz sejas un plati izplestaam beerna aciim veeroju lietus laases kas mieriigi krita lejaa...cilveeki staaveeja zem nojumes un skatiijaas uz jukusho kas priecaajaas par lietu...

22:19

tikko nodroshinaajusies ar dzhemperi kuru es nemaz neuzskatu par sexiigu un botaam ar kuraam var aatri paskriet biju uzveikalu. Lubanchiks nav tas iistais rajons pa kuru buutu jaastaigaa naktiis.jauki ka beidzaas bez nakts piedziivojumiem...nu nufaig man peekshnjisavajadzeejaas baltmaizi?
Powered by Sviesta Ciba