I'm cool, I'm perfect

1. Aprīlis 2003

11:40

Vakar vakaraa es runaaju ar Maartinja mammu.Jauks cilveeks, tikai es taa iisti nesaprotu vai taa bija M-tinja maamma vai arii pats Maartinjsh. Vakar vinjam aizrakstiiju bet vinjsh neatrakstiija.=)
Vakar neaizgaaju uz muuzikas skolu uz ceturtdien arii neieshu. I'm outy!!!Ceturtdien neieshu jo man sholaa jaavada disene, ja vinju taa var nosaukt.Bet beigta es buushu tik un taa...

17:07 - Vareetu teikt ka es esmu ljoti prieciiga

shodien atrakstiija M-tinsj. GRATE!!!!!!Es tieshaam priecaajos!!Vinjsh tieshaam ir ljoti jauks. Kas buus taalaak man nav ne jausmas bet ceru ka viss buus ok. Vinjsh vareetu buut un ceru ka arii ir ljoti labs draugs. Bet vismaz taas divas nedeeljas kad es ar vinju satikos bija baigi jaukas. Bet tagad es negribu ar vinju satikties 'TAA' kaa agraak bet gan tieshaam kaa ar labu draugu. Vismaz ceru ka shoreiz vinjsh man tomeer iemaaciis skeitot man to patieshaam gribas. Ar vinju bija jautri. Nu labi kad es ar vinju divas reizes satikos ar mani bija liidzi visa mana "bagaazha", t.i. manas draudzenes. Sanaaca ka taa ka vinjas paarsvaraa tikai runaaja un M- tinjsh kluseeja. Un kad man bija taa sauktaa "modes skate" modelju skolaa, kuraa es (PROTAMS) pamatiigi izgaazos, vinjas gan vinju paspeeja taa labaak iepaziit, kameer es gatavojos. Un jau no pasha saakuma vinjaam vinjsh ljoti iepatikaas. Tiko atcereejos to kaa tajaa "modelju skatee" kaut kaadas siikaas sita Maartinju ar baloniem.Tas BIJA smiekliigi. Redzi vinjsh visiem patiik....=)
Powered by Sviesta Ciba