Cheeter Dream

History

2nd December 2003

1:01pm: ***TF-2***
Turpinot sarunu par SuperShow TF2 nevar nepieminēt faktu, ka skatītāju balsojuma maksājumi nosedz labi ja pārtiku fabrikantiem.
Kur tad TV5 gūst peļņu?
Nu protams, ka no reklāmas, bet kur var dabūt labu reklāmdevēju?
Nu, protams, ka raidijumam, kuram ir super reitingi.
Bet kaa var pārliecināt reklāmdevēju, ka viņa reklāmu kāds redzēs? Skatītāju balsojumu var izmantot kā rādītāju skatītāju aktivitātām, pieņemot ka balso - x % no skatītājiem.
Tātad viss ir O.K. rādam reklāmdevējam, ka mūsu super-puper shows ir super skatīts un viss notiek, bet nu daži varbūt teiks, ka balso tikai mazās tīnītes par vecāku naudu. Nu, nekas mazās tīnītes pēc 5 gadiem savā mājā sēdēs, sals un atcerēsies, ka siltumu dod JOTUL, nu, apmēram tā, ilgtermiņa ieguldijums.
Bet ko darīt ja skatītāji negrib balsot, negrib skatīties show ( bet tas kā zināms ir super - puper show), par to ir nokāsta nauda no reklāmdevēja. Ir tikai viena iespēja - jāglābj showa reitingi, kā to var izdarīt?
Nu, drošākais, kā dabūt skatītājus pie ekrāniem un internetā ( visur, kur griežas reklāma) radīt šovā kādus intriģējošus notikumus, romantiskas attiecības(ziepju operas tips) vai skandālus.
Romantiskās attiecības izjauca skatītāji ar savu nepārdomāto balsojumu, kas palika, palika iespēja uzveidot grautiņu, izprovocēt to.Kas arī tika izdarīts, tiesa gan, pēdējā brīdī viss atkal gandrīz norāvās, vaininieki ( 2no 3 ) nolēma abi iziet, ņemot vērā, ka abiem reitingi bija augsti, nebija izdevīgi tos pazaudēt un tad jauns pavērsiens, to, kam dzīves grūtības lielākas un raksturs "mīkstāks" velk atpakaļ, tā teikt šaujam uz 100% drošu mērķi. Tauta neapmierināta, zvana, raxta, internetā spamo. Sēd pie ekrāniem, pārdzīvo par savējiem favorītiem - vienu, vai otru.
Ziepju operas "TF-2"reitingi uzlaboti, viss notieek, par to, kas notiks ar galvenajiem varoņiem, interese maza, gan jau izdzīvos, ja arī kāds nonāks depresijā, iedzers zālītes, gan jau saies.Tā teikt, viss tas, par ko mēs šausminājāmies pirms gadiem 5-10, nu ir pie mums un šova dalībnieku likteņi atkārtojas tikpat skumīgi.
Galvenais visu pareizi režisēt, rādīt to, kas jārāda, nerādīt to, kas jāaizmirst, piemēram to, kā "balstiņa" ieklapē fabrikantu Miku, par to ne pušplesta vārda, tas bojās reitingus un radīs negatīvu attieksmi pret showa veidotājiem.
Ar šo "drausmīgā notikuma"(pudeļu dauzīšanas) radīto pop vilni tad varētu pietikt atlikušajām 3 nedēļām, lai godam atmaksātu reklāmdevējiem.
Skatīsimies, kā tālāk risināsies notikumi TF-2 pagaidām izskatās, ka puisis - Mikus tiek uzfrishināts, lai būt "tautai rādāms".
Powered by Sviesta Ciba