Cheeter Dream

History

7th January 2003

7:47am: Saeima
Man te ienāca prātā, ka varbūt kāds vēl nezina kā ar mūsu Saeimas locekļiem sazināties, tad ir publicēti visu frakciju kontaktpersonu telefoni un e-mailu adreses, Saeimas mājas lapā, lai nav jāmeklē krustu - šķērsu, lūk links:
http://www.saeima.lv/Informacija/ka_sazinaties.html
Un vēl man iekrita acī ziņa, ka KIKIJA, t.b.Kristiāna Lībane, ir pametusi bankrotējušās varas partijas "Latvijas Ceļš" rindas un politiķes karjeru kā tādu. Nez, kas tas ir, žurku mukšana no grimstoša kuģa, vai Kristiānas sievišķās būtības uzvara pār politisko neprātu un jaunības maksimālismu :) !?
cheeter
6:59pm: Vakarā, vakarā...
Diena ir galā un laix mājup doties, internetā ar neko jaunu atrast neizdodās, cilvēki vai nu tirgo baranku caurumus, vai arī sēd pie bišu stropiem velkot svītrinjas ailēs - "ielidoja"; "izlidoja", nu pasaki man, kā lai te nenoiet pa crazy un nesāk terorizēt psihoterapeitu, psihologu un ķirurgu, kāpēc ķirurgu !? Smadzeņu pārstādīšanai ! Laikam reizēm palieku stulbs un kašķīgs, bet nu kas man to var liegt, neviens, i lai tikai pamēģina kāds! Tā kā, ja nekas nemainīsies, tad rīt atkal spamošu dienasgrāmatā un atkal būšu te, protams, ja kāds man nepiekrīt, laipni lūgti izteikt protestus, es tos uzklausīšu un izmetīšu miskastē, tāpat kā valdība, kas 3x palielināja sev algas, jo zināja, ka tauta kurnēs tāpat, nafik ta to darīt par 50 Ls, letiņi jau revolūciju tāpat nepasāx, kūtri un pacietīgi, bez tam ir cerība, ka ministru algu sastāda no darba atbīvoto ierēdņu finansēšanai paredzētie līdzekļi. Kikija aizgāja no partijas, kā jau teicu, i pareizi, nav ko, laix bērniņus zīmēt un iemācīties zupu vārīt, liela meitene jau ! Ko vēl piemirsu šodien atrunāt!?
Nu, pārējiem laikam paveiksies, līdz nākami reizei, kad mani nokaitinās internets ar savām ziņām un neziņām, ā, vēl tak mūsu ģeniālie juristi padirsa prāvu par lūžņos sagrieztu kuģi, nu ko, tauta, maksāsim 3 miljonus, no kādiem fondiem !? Pareizi, no nodokļu maksātaju kabatām.... f**k !!!
Nav ko te lasīt, marš mājās !!!

cheeter
Powered by Sviesta Ciba