cheesy
09 August 2007 @ 10:56 am
 
Pirmie apsveikumu plūdi jau garām (un daži pat tīri dīvaini). Tagad var mierīgi uzelpot. Kaut gan nē, lielais swets turpinās. Žēl, ka termometrs ir saplīsis, un nevaru uzzināt, cik ārā grādu. Anyway it's HOT.
Vakar noskatījos The Bourne Supremacy (foršīī) un Georgia Rule (hmm, nezinu, tā kā uz pinkšķi bišku aizvilka). Tagad atliek vēl trešo Borna (gribējās jau teikt Bonda) filmu noskatīties. :)
Šodien paziņo rezultātus. Kika jau teica gan, ka bija smagi (i already know that, pati esmu izbaudījusi uz savas ādas) un grūti pateikt, vai tiks vai nē. Bet es jau ceru, ka tiks.
Gaidu plkst.13:00, jo tad ieradīsies mani pirmie un vienīgie šodienas ciemiņi.
Tags:
 
 
Current Mood: pārāk nosvīdusi
Current Music: Ciara ft.Lil Jon - That's Right
 
 
cheesy
09 August 2007 @ 11:24 am
KW  

Ek, gaidu.

 
 
Current Mood: happy
Current Music: Kanye West - Stronger
 
 
cheesy
09 August 2007 @ 10:17 pm
vārda diena  
Diena bija karsta un forša. Vārda diena diezgan izdevusies.
Aizbraucām ar riteņiem uz Bērzezeru peldēties. Ūdens riktīgi silts. Ideāli, līdz brīdim, kad, ieraudzīju ūdenī čūsku, kas naski peldēja. Palaidu tādu bļāvienu un 1,2, biju ārā. Un iekšā mani neviens vairs nedabūja. Tas bija neizsakāmi, neizsakāmi pretīgi. Man par to iedomājoties vien nelabi paliek (puke). Ok, tas bija zalktis, bet tik un tā.
Ivis, kā jau solīja, uzdāvināja man puzli, mazais rakaris. Vakarā vēl piekāpa sīkā un atnesa saldējumu. VERĪ NAISS. Pēc tam vēl izgājām ārā. Un tad nu beidzot esmu tikusi mājās. Parunājāmies ar em džī. Sick as always :D Nu labi viņa runāja, bet es rakstīju, jo man nav mikrofona. Noklausījos itin visu :D
Un tad nu rīt no rīta uz Siguldu. Un tad sestdien gaidu nākamos ciemiņus :)
 
 
Current Mood: satisfied
Current Music: 50 Cent ft.JT - She Wants It