cheesy ([info]cheesy) wrote on July 10th, 2007 at 09:53 pm
tātad biju aizbraukusi uz dārzu, bij forši, tikai vajadzēja uzvilkt garās bikses, jo mazajiem briesmoņiem odiem vakarā ir pats aktīvākais periods (die little bastards!).Nu neko, sakoda visas kājas, tagad kasos un nav labi.Jā, bet dārzā kamēr ēdu pēdējās zemenes, pēkšņi man aizmugurē no kāda krūma izlēca stirna.Jeij bogu, tā sabijos, bet tā bija 1x kad tādā tuvumā redzēju šitādu zvēru (neskaitot da zoo).Krietni saēdos avenes un nodomāju, cik jauki tomēr, ja tev ir tāds dārziņš (kaut vai mazs).
Tiku mājās, noskatījos "Alexander". Nepatika. Diezgan garlaicīga. 2h 44 min. tās bija šausmas. Nu ok, kara ainas, tad jau pamodos, bet nu tās asinis mani īpaši neaizrauj.Nu un vemt jau man gribējās ne no tām asinīm, bet tur kur Aleksandrs Lielais savas sievas priekšā kārtīgi samutēja vienu ļoti sievišķīgu vīrieti (jā-ā-āk). Tikai uz beigām kļuva nedaudz interesantāk. Bet tomēr jāatzīst, ka Kolinam Farelam stilbi ir tā neko :)
nez cik filmas šovasar jau būšu noskatījusies, varētu sanākt pamatīgs saraksts :P laikam jānoskatās vēl kāda un jāpabrīvē vietiņa cietajā
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.