chatillon - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
chatillon

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 17th, 2014|05:24 pm
chatillon
Nu tur ir jābūt kaut kam baigi īpašam. Acīmredzot vakardienas pilnmēness ir vel spēkā.

Dodos uz banku, jo no savas bankas kartes PIN koda atceros tikai 3 ciparus no 4. Ar 2 šķībiem minējumiem, saprotu, ka uzminēt ar 3 reizi neizdosies.
Bankā man pastāsta, ka PIN kodu nomainīt nevar, jāmaina arī karte. OK mainam karti. Uzzinu, ka kartes nomaiņa klātienē maksā Xtur liekas 4 EUR, internetbankā esot bez maksas. OK, daram to internetbankā. Uz tiešu jautājumu vai es zinu kur to darīt internetbankā, ar sasprindzinātu skatienu mēģinu iedomāties kur tas mājas lapā ir jādara, bet paralēli jau velku garo:" Nnnnneeeeee?"
- Tad varam to izdarīt kopā pie interneta bankas stenda.
- Ok.
Dodamies pie interneta bankas stenda un sākās nākamā fāze. Pieci mēģinājumi ielogoties paiet nesekmīgi, tiek nobloķēta internetbanka. Paroles ievade notika lēnām un prātīgi, vairākas reizes dzēšot paroli, ja nu dēļ nepierastās klaviatūras esmu aizspiedis garām. Rezultāts mani nedaudz pārsteidza, jo faktiski pirms 15 minūtēm biju iegājis internetbankā atrodoties darbā, bez problēmām.
- Ok. Ko tagad?
- Cik labi, ka esiet uz vietas, varam uzreiz atjaunot internetbanku.
- Ok.
Dodamies atpakaļ atjaunot interneta banku. Fiksi zem paraksta jaunā parole ir izveidota. Back to internetbankas stenda. Vadu paroli 5 reizes - visas nepareizi. Esmu atkal nobloķējis internetbanku.
- Emmm, ko tagad?
- Vai jūs ievadat šo?
- Nē. Man ir cits klienta numurs.
- Iespējams esam nomainījuši paroli kādam citam.
- OK, mēģinam vel.
Dodamies atpakaļ atjaunot interneta banku. Fiksi zem paraksta jaunā parole tiek izveidota. Back to internetbankas stenda. Vadu paroli, viss ok, piesakam jaunu karti, būs gatava 2-3 dienu laikā. Pie sevis vel nodomāju, labi, ka šo jautājumu neatstāju uz nedēļas beigām, kad sākas atvaļinājums.
Dodos atpakaļ uz darbu. Kaut kas mani raustīja ieiet internetbankā velreiz.
F--k, atkal nepareizi ievadīta parole 5 reizes, lai gan izmēģināju pēdējās 4 reizes visus loģiskos variantus. Tātad, jāatgriežas uz banku.
Man jau šķiet, ka nav vainīgs pilnmēness, bet gan tā dīvainā klaviatūra bankā. Tagad aktivizēšu interneta banku no darba datora.
Es iet uz banku kamēt tā vel nav slēgta.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: