Ch. blogs. - Post a comment
January 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Monday, March 1st, 2010 09:32 pm

!

Būtībā klabā kko rakstu tikai divos gadījumos - kad jūtos slikti un tad, kad jūtos ļoti labi! Šis ir otrais gadījums!

Tātad. Laikam esmu beidzot pieradis pie studijām, tagad viss neliekas svešs un garlaicīgs. Arī pavilkt visu var vieglāk, bet nu jāskatās kā būs, kad tuvosies sesija. Katrā ziņā vairs negribas čīkstēt par to cik forši bija vidusskolā, kad varēja neko nedarīt un saņemt tīri labas atzīmes par kkādiem konspektiem vai prezentācijām.! Kgan nevar jau daudz sprēgāt, vienīgā šī semestra atzīme pagaidām ir trijnieks.:D
Te pa starpu gribēju vēl kko ierakstīt, kas vēlāk, pārlasot šī bloga ierakstus, palīdzētu uzturēt atmiņā visādus inčīgus notikumus, taču šobrīd nekas jēdzīgs nenāk prātā!
Nevaru sagaidīt kārtīgu pavasari! Šodien pārņēma tīri forša sajūta - bija ļooti skaists saulriets, nu tāds kārtīgs, sen neredzēts - kā vasarā! Uun tas lika atcerēties visus saulainā un siltā laika labumus, piemēram, šortus un saulenes, atvērtu logu un lūku, caur kuru salonā ieplūst degošas gumijas smaka, "pirmais-līdz galam, otrais-līdz galam, trešais - metam nost, pilsētā tik ātri nevar" momentus, dlighta garšu, jūru, sauli, iedegumu, karstas smilitis, braukāšanos ar riteņiem, pastaigas, tik ļoti skaistus vasaras vakarus un vēl ļoooti daudz viskko foršu. Līdzīgi, kā pirms šīs ziemas bija sajūta, ka tā būs izdevusies (un ta arī bija!), tagad ir sajūta, ka šī vasara būs brīnišķīga!

<3-2.p!

Current Music h.i.y.a.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.