šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Tags:
Time:22:33


Izstāstīšu jums kādu smieklīgu gadījumu. Iespējams, tā bija svētdiena. Katrā ziņā brīvdiena. Es tajā laikā centos nodarboties ar dažādām budistu meditācijām, un man patika meditēt brīvā dabā (tā gan nav pareizākā vieta iesācējam). Es biju atradis skaistu, nomaļu vietiņu kāpās aiz Garkalnes un, kad bija laiks un garastāvoklis, devos turp.

Tā arī todien. No rīta es biju palasījis kaut kādu budistu grāmatiņu un tādējādi ieguvis vajadzīgo noskaņojumu, tad pameditējis mežā, izpildījis pāris elpošanas vingrinājumus pie jūras un, braucot atpakaļ, jutos lieliski. Pilns iedomāta dvēseles miera, jauna spēka, enerģijas un – galvenais – nenormāli apmierināts pats ar sevi.

Tā nu es mierīgi stūrēju, uzpūties liels un dižens no sevi mīloša cilvēka labsajūtas, malkoju minerālūdeni, kad pēkšņi kaut kāds sagrabējis, bet milzīgs piena vedējs nez no kurienes parādījās man priekšā tā, ka, lai izvairītos no sadursmes, biju spiests visai strauji bremzēt un vēl apliet sevi ar minerālūdeni.

Bļ… iiiidiots, fuck, na… Es lamājos pilnā balsī stiprākajiem man zināmajiem vārdiem, un ļoti iespējams, ka dauzīju arī stūri. Es lamājos tā, it kā tas piena vedējs būtu iekodis manam mazajam brālītim. It kā viņš būtu nejauši, bet uz visiem laikiem izdzēsis vienīgo mana visģeniālākā manuskripta failu, tā, it kā viņš būtu apēdis maizes doniņu, ar kuru manai ģimenei jāiztiek līdz Ļeņingradas blokādes beigām. Neskatoties uz to, ka viņš mani nedzirdēja, es visās detaļās izskaidroju piena vedējam, kas viņš ir, ko viņam vajadzētu sarullēt, kur iebāzt, kam viņš ir līdzīgs, no kurienes viņš tāds cēlies, kā arī to, kas ir viņa radi, visa dzimta un kam viņi visi būtu jāpakļauj.


J.Liepnieks
http://www.klubs.lv/lv/isikodoligi/detail.html?news_id=643
comments: Nospied sarkano podziņ Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]plate
Link:(Link)
Time:15:06
čai :) cik cilvēku, tik viedokļu. bet varbūt arī viņam taisnība
(Reply to this) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:15:11
par ko smejamies - par sevi smejamies = uz ko bļaujam/dusmojamies - uz sevi bļaujam/dusmojamies

in this i trust
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]plate
Link:(Link)
Time:15:15
es to nemaz neizlasīju.

tā jau laikam ir. man ir spoguļa teorija.. un ta sbieži vien nogalina. ej un saproti ka visas šīs šausmas ir paša sliktumu atspulgs. reizēm. (šķiet, ka tas ir negodīgi, netaisni:() un tapēc es ļoti gribu būt stiprs / bet gribot atkal kaut ko daru.. nepareizi ? i dont nouu
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:15:20
nu man liekas ka tur kaut kas tāds bija, jo izlasīju, bet švaki ar biezpienu :)

jā, nu viss, kas ar mums notiek, paši vien esam pelnījuši (šajā vai ķipa iepriekšējā). sasodīti grūti, kad nav neviena cita, ko vainot :)))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]plate
Link:(Link)
Time:15:23
:D
(Reply to this) (Parent)

šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.