savvaļas augs - [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

[19. Sep 2014|10:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kaut kā skriešanas lietas ir aizgājušas slikti.

un kā jau pie daudzām lietām vainīga ir nekomunicēšana.
bet, cik man izskatās, tā tas arī turpināsies.
Turklāt man ir piedzītas kājas. Un zema motivācija, kas nav pareizi. Absolūti nav pareizi. Tāpat kā nav pareizi "no pain, no gain". Ir jābūt skaidram kāpēc kas tiek darīts.
Mans pēdējo treniņu paaugstinātais pulss nav pareizs.

Tā kā diezgan skaidrs, ka nekas spožs, diemžēl, nebūs.

"Iznīcina uzticēšanos. Izmežģī ticību." diemžēl.
Kad saule no rīta kāpj debesīs, pasaki briesmīgo vārdu „diemžēl”, un tā, zenītā netikusi, norietēs.

Tā tas tagad turpināsies vēl vienu nedēļu līdz 28.09. Tad būs kaut kāds rezultāts. Kas briesmīgākais - par to nebūs prieks. Tāpēc notiekošais nav pareizi. Par to nav (vairs) prieks. Ir valdoša vienaldzība.
Vai no sliktuma būs trauma vai nebūs, to skatīsies. Arī šāda apjoma ātruma darbs, bet pietiekamām blakus ie at un vingr daļām nav pareizi.

Tad vēl būs prieku nenesošs stundas skrējiens. Viss prieku nenesošs. Nepareizi notikušas lietas. Bet to nevarēja zināt nepamēģinājis. Tagad zināšu.
Alternatīva ir/bija darboties uz savu galvu. Ar savu galvu un savu rumpi. Tad arī būtu galvenais, prieks par padarīto. Kaut arī varbūt iztrūktu rezultāts.

Stāvot (balstoties) sāp labais celis.
Linkir doma

Comments:
From:[info]sursurs
Date:19. Septembris 2014 - 16:04
(Link)
hmz - kas tev tur ar tiem treniņiem? A kur to plānu rāvi?
[User Picture]
From:[info]celies
Date:19. Septembris 2014 - 20:48
(Link)
plāns ir trenere.
šodien aprunājāmies, ir bik labāk. bet kājas citas, tagad masēju.
Veseļojies!
From:[info]sursurs
Date:20. Septembris 2014 - 09:41
(Link)
Parunāju nesen ar bijušo klasesbiedreni - klasesbiedru tusiņā - viņa tgd arī ir trenere.. Ķip tieši par trenēšano, skriešanu, uzticēšanos treneriem. Nu nez - man drīzāk treneris varētu laikam dot tikai kādas vadlīnijas, bet nevis tur pateikt tieši, ko cik daudz, kad utt. jādara. Varbūt tāpēc man arī nekad nebūs nekādu rezultātu, bet imho neviens treneris tomēr nevar ielīst iekšā otrā cilvēka un saprast, tieši pie kādas slodzes atteiksies saites, locītavas (masē vai nemasē), Tavā gadījumā arī tieši cik liela slodze sirdij jau ir par daudz.. Nezinu - anyway - lai izdodas! :)

Kgan on the other hand - atkarīgs, cik lielu uzlabojumu, cik ilgā laikā pats vēlies sasniegt. Protams, ka sākot bezmaz no nulles (nu no tāda stanadarta līmeņa kāds nu kuram mums iedots) progress sākotnēji būs vieglāks un ātrāks.. Nu nebūs pēcāk ar aritmētiskā progresijā tie laiki nost.. Bet to jau pats saproti.. :)