Caprice

13. Jūlijs 2006

11:41 - Slinkums

Uzcepu divas olas. Vienu apgrauzu, otru nevaru ieēst. Nāksies ēst tomātus, jo tas ir vienīgais, kas šonedēļ atrodams manā ledusskapī. Ja man nebūtu tik liels slinkums, es uzpīpētu ūdenspīpi. ja man nebūtu slinkums es beidzot uzvilktu kaut ko mugurā un aizietu banku.

labi, es eju uz banku. [info]chii paņem visas mantas , kas jūrai vajadzīgas. obligāti sauļošanās krēmu, jo man tomātu mājās pietiek.

11:51

Manakaķe virtuvē nomedīja mušu. atvilka uz istabu un laimīga guļ uz grīdas, mušu priekšā nolikusi. kad ieraudzīju šito skatu, gribēju nofotogrāfēt, bet līdz ko paņēmu rokās kameru, tā Bille mušu apēda... skats bija fenomenāls.

21:44

Izmazgāju grīdu visā dzīvoklī. Jauki smaržo, tikai es visu laiku šķaudu. Man laikam alerģija.Tagad ķeršos klāt un iztīrīšu atvilknes. Sāku jau izklausīties pēc pedantes..

UPD:biju ļoti priecīga, kad [info]chii mamma man no vācijas atveda kuloniņu. Laikam šī beidzot būs samierinājusies ar to, ka viņas dēlam tāda draudzene kā es.

22:16

Varu atvadīties no bezmērķīga un atslābinoša vakara pie TV ar saldētām zemenēm, jo ir ieradusies ŌMA. Tas nozīmē visu vakaru no blakus istabas klausīties krievu koncertus.. Glābjas kas var!
Powered by Sviesta Ciba