Caprice

25. Septembris 2005

17:18 - ...

klausoties dziesmu Shivaree-Goodnight moon paarnjem diivainas sajuutas.. visas iekshas taka otradai grib apgriezties.. nav ne mazaakaas jausmas kas tas par zveeru :/

19:40

nu taa.. takaa buutu izmaaciijusies... fuck.. galva kuup... :/ vareetu riit skolaa briivdienu panjemt un izvairiities no kjiimijas kontroldarba un majas lasiishanas anglju valodaa.. jap jap jap... ceri vien... sliminjo diez vai sanaaks noteelot...nemaaku simuleet.
Radaas ka shovakar atluuziishu jau ap 9niem.. vispaar shodien kkada diivaina diena.. paaraak daudz jautaajumu un atbilzhu vienaa dienaa..:P taa aju ir tiem cilveekiem nekad nav labi.. ;)

19:56 - ir dzimusi optimiste! :P

es tikko sapratu ka visu laiku suudzos...daudz majas darbu, tas slikti, shitais slikti, galva saap... phe.. bet vai tie visi tachu ir dziives siikumi!!Riit uz skolu... jau atkal es vareetu suudzeeties.. bet nee.. es to nedariishu, jo neskatoties uz majasdarbu kalniem, es ar prieku riit ieshu uz skolu...lai iesaaktu nedeelju kopaa ar cilveecinjiem ar kuriem tas viss shkjiet daudz jautraak un interesantaak :)) mums jaamaak sevi noskanjot pozitivi un optimistiski tad viss izdosies :))
Powered by Sviesta Ciba