28 May 2007 @ 04:39 pm
 
Izrādās, ka esmu pavedinājusi vasaru to iegūstot daudzkārt pirms laika, par agru ar kailām kājām staigājot negatīvie lādiņi novadīti, steigā pielaikotas kleitas pusaizpogātās kabīnēs, par ātru brists pazemes avotos, jo nu vairs nepiesmiet, par dziļu esmu iespraukusies šī gadalaika necaurlaidīgumā.
Domāju, ka itin nekas nav nepatīkamāks par miega un aukstuma izjūtām ziemā un nomācošo kakla skriemeļu slēpšanu stīvās apkaklītēs, kā izrādās, šīs, kā tik tikko no katorgas kādā pustuksnesī, pavisam jauniegūtās sajūtiņas, ir daudzkārt drausmākas - elpoju putekļus un esmu pelašķu pelēka asfalta krāsa uz netīriem šīfera jumtiem.
kā šādos apstākļos, lai vizinās ar sabiedrisko ? kā jūtas smēķētāji ?
šādi es negribu ne dzīvot, ne mirt
 
 
28 May 2007 @ 10:31 pm
man vienpiederoša sieviete  
ar ko gan būtu izskaidrojams tas, ka šobrīd mana ķermeņa masa ir par četriem kg palielinājusies, kopš brīža, kad to konstatēju iepriekš - no rīta, nekavējoties pēc pamošanās, ja ņem vērā, ka šīs dienas laikā neesmu ēdusi itin neko, ( nemitīgi atradusies fiziska procesa aizgrābtībā, jā, arī neskaitāmas reizes lavierējot no pirmā uz piekto, lai transportētu velosipēdu ! Pasivitāte un kusla dzīvības imitēšana televizora šķidrālkristālos tiek izslēgta ! ) Un šķidrums uzņemts tādās devās, kas sen kā fizioloģiski pārtrādātas iztvaikosanas procesā.
Katrā ziņā, tas pat vairs īpašu diskomfortu neizraisa, jo zinu, ka pienākot rītdienai, tā būs normalizējusies savā sākotnējajā punktā , šādas svārstības mēdz būt sistemātiskas, bet 'migrējošais' svars iepriekš nekad netika pārsniedzis 2 kg atzīmi - pie šādiem pašiem - anorektiskiem nosacījumiem !
 
 
pie kauliem piesaista: Rachmaninoff - Sonata for Cello & Piano