Skaņas, Noskaņas un Izskaņas - Komentāri
Oktobris 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Trešdiena, 14. Maijs 2008 19:51

Un te, kur gadījās, kur ne..

kritiens nāca..
kā tas ir, sadzīvot ar saviem mīnusiem? kā tas ir, dzīvot ar kaut ko tādu, kas Tev sevī nepatīk, bet mainīt to arī nevari? kā tas darās? kur ir tā svira, tā robeža, tas punkts, kas atbild par šo te..vai manī maz tāds ir..jā, tie ir jautājumi, nē tie nav jautājumi..
zinu jau, ka ir daudz lielisku vārdu, grāmatu, aforismu un dziļu domu graudu, kas, ja ne atrisinās, lai sarežģītu tad sarežģīs, lai atrisinātu un tad sarežģītu..tipiskā pesimista domāšana...noriebusies. sliktu beigu īpašniece, pārstāve un cīnītāja. radikālisma karaliene. gatavā depresijas žanna d'arka..noriebusies..
sevi mīlēt, sevi iemīlēt, sevi mīlēt..nebeidzot pie sevis murmināt, Tu manifestē pretējo...iekšēji pārliecināta par to, ka esi uz izdziedēšanās ceļa, Tu iznīcinies..iznīcinies nemitīgi sevi sitot par to, ka nespēj būt, tas, kas nespēj..un ja nu nespēsi?..

un Tu vēl vēlies iemācīties mīlēt sevi, Tu vēl vēlies iemācīties mīlēt dzīvi..o, jā šādi sevi sitot noteikti to apgūsi..

bija laiki, kad es ticēju, ka manām spējām nav robežu, ka spēju visu..tagad..tagad es redzu tikai robežas, robežas, kuras atņem man jebkādas spējas..pesimsistiskā domāšana, sasodītā..nevaru, nevaru, nevaru..ir tikai "nevaru"..

ja es vismaz sevi kaut vai šādu te mīlētu..vismaz būtu vieglāk..
bet tā, ne sevi iemīlēt, ne mainīt, pēkšņi, neko nevar..
ja tā nevarēšana būtu kaut uz pusi tik noderīga kā varēšana..nē, tā atstāj ar "neko", tukšā..un liek noskatīties, mokoši noskatīties,kā dzīve slīd garām, kā nenovērtē neko, kas Tev ir, kā pat neredzi to..un redzot to, ka es tāds, šitāds nepateicīgs, niecīgs, nevarīgs (pat ne cilvēks)lupata...tad ko gan citu spēj, ja ne ienīst to..
ar iznīcinošām acīm skaties uz visu, kas Tev vēl atlicis..un iztēlojies, kā to iznīcini, kā atņem sev pēdējās cerības, pēdējos glābjošos pavedienus, kas Tevi vēl saista ar dzīvi..kaut kas vēl tur iztēli no realitātes..kaut kas vēl tur..

vai šīs tendences maz ir maināmas? vai tas nav ieprogrammētais liktenis..

un viņa atkal attāpās turpat..divi soļi uz priekšu, viens atpakaļ..

Garastāvoklis: zosāda un šermuļi
Mūzika guano apes


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: