buksis - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
20:15

[info]buksis

[Link]

esmu prieciiga ka esmu latviete un varu dziivot zemee kuraa ir tik daudz skaistu mezzu un pllavu, kur vasaraa zied pienenes, ko veel vairaak vareetu gribeet???....daudzi noteikt atbildeetu: "lielo plasso iespeeju zemi ameriku, vai vismaz kaadu citu valsti kas nav Latvija", bet ceru ka ssie cilveeki paardomaas, jo kam vinni amerikaa kaa traktoristi kaarteejie vajadziigi, te ir muusu maajas un mees te esam lloti vajadziigi, galu galaa taapeec mees esam piedzimussi kaa latviessi.
Nevar noliegt ka Latvija ir lloti maza valsts uz daudzu citu fona, bet cik Latvijaa ir talantiigu cilveeku?, katram 3jam ir kaads iipass talants un iipassas speejas kaadaa zinaatnee, bet lielajaas valstiis, protams, arii dominee ssaada tipa cilveeki, bet tie ir viens no tuukstossa.
Protams sseti arii pastaav taada lieta kaa neruupeessanaas par "tautu" par ssis valst cilveekiem, kuri labraat paliktu bet naudas truukuma deell naakas braujt un stradaat par tiem tarktoristiem (labaakaa gadiijumaa), tas ir nozzeelojami ka mees passi to piellaujam. Un visi tie kas ir sirdii un gados jauni negrib dziivot taa kaa tagad biezzi naakas par 150 ls meenesii un grib taadu dziivi kaa tur taalumaa, tas ir loggiski.
Bet gan jau tas murgs kas tagad notiek politikaa peec paaris gadiem norims, kad mees ar tur iesaistiisimies, ceriiba mirst peedeejaa.
Un, skolas "tajaas sapnnu valstiis" meedz buut lloti interesantas, ka dazzs labs pat vidusskolaa lagaa reizinaat nemaak un iespeejams pat lasiit.
Bet vai kaads tiessaam tik lloti grib dziivot zemee, kuraa skolaas tiek nossauti beerni un ja nu tas buutu maneejais (taveejais), kas taa buutu par "laimi" tur dziivot ar lielu naudu kabataa bet zaudeetu savas dveeseles dallas.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba