budža domēnu vācelīte

vai vai vai

vai vai vai

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jau brīdinu sevi iepriekš, ka te runās arī diez gan daudz šņabis, bet:

if you don't want to have sex with the guy, don't mess with him. even don't start. fak. tik ļoti nožēlojama taisnība. nožēlojama man, kurai vismazāk gribas seksu. un beidzot es tak atkal jūtos jauna ar saviem 24 milzu gadiem. jo virietis pie 40 man normāli ierādīja savu vietu. mana vecuma cilvēkiem patīk sarežģīt dzīvi, ļauties nebeidzamām pesimistiski reālistisk;ām pārdomām par dzūives nepielūdzamajiem likumiem un taisnībām / neaisnībām. viņa vecuma cilvēki to visu jau zini,tāpēc viņi par to nerunā. viņi izvairās (ko paši baidās atzīt), jo vi
nī to visu zina.kā ēriks teica: we are not at different pages, we are on different books. labi teikts, erik!jo - tieši tā! I amyoung enpught to dare to be serioud because I will even tually experience all tht and become all that, but you are old enought to have already experineced that with all it bitterness therefore you don't even want to volunterily speak about that. es tevi tik ļoti labi saprotu., paldies tev.tu mani apdedzinaji, bet pzitivi. pareiza virzienaa, tāteikt. es esmu jauna jā. un vecāki vīrieši man NAV nepieciešami. līdz 30 un viss. un nav te daudz ko no sevis iedomaties. ne vella - emsu jauan un ar to jādzivo. ar to jalepojas un par to japriecajas, kamer vel i9r tada iespeja. pecak vairs nebus. un tad bus taa kaa erikam. sekss un gaušas runas, jo skumjo un apcrigo jau vusi zina sha ka taa.

un izbeidz te izlikties par kaut kaadu kruto dziljo spriedeletaju. vemiens nak. kapec nevari but vienbkarshi jautra, flrtejosgha butne, kas gatava seksam vienbai naktij, m? kapec nevari taa? kaapeec jaaiet skumjais, aopcerīigais, nopietnais serious talk ceļš? varb ut tapec ka neesi par sevi parliecin ata? varbut tapec, ka tas ir vienigais, ko pieproti un ka spieversh puišu uzmanibu.

nu ko, taada taa dziiviite. ai, bet vispaar es uzskatu, ka guvu ljoti labu macibu. pietiks te dramatizeet. neko gudraka tapat netikshu, ika ari neko no shi visa nemacishos. vai, vells, cik tas tiesa. varetu paraudat bet shnjabja tik daudz, ka acis krit ciet. metishu savu miesu gultinja.

ak, Lelde, es ljoti ceru, ak Tu drīz iemīlēsies.
Powered by Sviesta Ciba