Soviet Switzerland


29. Marts 2010

copy/pastēte @ 10:06

Vai Sātans ir katolis? Pierādījumi liecina - jā.

Nu tad tā. Katoļu Baznīca turpina publiski mazgāt savu netīro veļu, taču šķiet, ka viņi vienkārši nespēj izmazgāt šos sēklas traipus, vai ne? Tagad Pāvests ir prožektoru gaismā, pateicoties savai lomai - kā slēpšanas arhitekts un tātad koordinators vēl neskaitāmām citām bērnu izvarošanām, kuras varēja novērst, ja viņš un viņa baznīca nebūtu rūpējusies tikai un vienīgi par savu reputāciju. Par reputāciju, kas tagad vairs nevarētu nokristies vēl zemāk pat tad, ja pats Sātans parādītos Svētā Pētera laukuma balkonā, lai veiktu Lieldienu Mesi ar kora puiku uz sava daikta gala.


Es bieži esmu nodomājis, ka Sātans, ja būtu kristietis, varētu būt katolis. Tāpēc pagājušajā nedēļā tas nebija nekāds pārsteigums - izdzirdēt, ka Sātans patiesībā ir ērti iekārtojies Katoļu Baznīcā un strādā tieši no Vatikāna, vadot operācijas no liela vecā kapteiņa krēsla. Atzīstu, es pašas beigas piedomāju, taču tikai tādēļ, ka tas ir tēls, kas vienmēr ienāk man prātā, domājot par Katoļu Baznīcu. Un Baznīcas galvenais eksorcists - jā, tāds amats tiešām pastāv... Es nezinu, vai tas ir augstāks vai zemāks, teiksim, par burvja amatu, taču tas ir diezgan augstu tajā mumbo-džumbo departamentā - un viņš saka, ka Sātans dzīvo Vatikānā.

Nu, es neesmu īpaši augstās domās par viņa izvēlēto kompāniju, taču, ja Sātans patiešām ir katolis, tas palīdzētu izskaidrot dažus no notikumiem pēdējos divos tūkstošos gadu. Pirms Reformācijas pirms apmēram pieciem simtiem gadu visi kristieši Eiropā bija katoļi, līdz Baznīca kļuva tik ļoti samaitāta un izvirtusi, ka to nespēja panest pat pati kristietība.

Taču tā ir sākotnējā Kristus baznīca. Viņš teica: "uz šīs klints es celšu savu baznīcu", norādot uz pirmo pāvestu, Svēto Pēteri, kura iesauka acīmredzot bija Klints. Par nelaimi, cilvēka dabas dēļ brīdī, kad tika izveidota Baznīca, tā kļuva par politisku organizāciju, kas nozīmēja, ka varas un ietekmes nostiprināšana ātri kļuva daudz svarīgāka par vēstījumu.

Vēstījumu? Kādu vēstījumu? Ā, šo vēstījumu. Ak jā, protams.

Un tas neizbēgami noveda pie ķildošanās par statusu un par to, kurš valkās lielo gredzenu un moderno cepuri. Ziniet, tas bija patiešām ļoti svarīgi. Un tad izsenie sāncenši pāvesti stājās pretī viens otram cīņas laukā ar milzīgām armijām - Kristus vārdā, dabīgi.

Jau šajā brīdī, ja Jēzum būtu atgriezies, viņš teiktu: "Cilvēki, ko jūs darāt?" "Es aizgāju uz piecām minūtēm un jūs jau griežat viens otru gabalos gluži kā mežoņu bars." "Jūs esat visu pilnībā pārpratuši," viņš teiktu, vai ne? "Jūs esat tik ļoti pāršāvuši pār strīpu, ka tas ir vairāk nekā mulsinoši," viņš varētu teikt. "Es jūtos tā, it kā runātu ar šimpanzēm. Starp citu, negribēju aizvainot nevienu šimpanzi, kas varbūt skatās.

Un tas bija agrīnajās dienās, neaizmirstiet. Jēzus tobrīd vēl nekā nezinātu par visām citām šausmām, ko viņa vārdā veiks turpmākajos gados. Par Krusta kariem, par inkvizīciju. Viņš nezinātu par sistemātisko zināšanu un domas brīvības apspiešanu, kas raksturos viņa baznīcu nākamajos divos tūkstošos gadu. Viņš nezinātu par Jaunās Pasaules iekarošanu, kurā Jēzus svētais krusts cirta un dedzināja savu ceļu cauri tik daudziem cilvēkiem tādā veidā, par kādu mūsdienu džihādisti varētu tikai sapņot, ar nepārspējamu vardarbību uzspiežot otras pasaules malas civilizācijām, kuras vēl šodien īsti nesaprot, kas tās skāris.

Tā ir baznīca, kas piedēvē sev nopelnus, par civilizācijas saglabāšanu Tumšajos Viduslaikos, taču patiesība ir tāda, ka garīdznieki bija vienīgie, kas prata lasīt un rakstīt, un viņi centās būt sasodīti droši, ka tā tas paliks vēl simtiem gadu. Kad Eiropā beidzot, tūkstots gadus pēc ķīniešiem, tika izgudrota iespiedmašīna, Baznīca to nosodīja kā Sātana darbu.

Ir jābūt tādam, lai tādu pazītu, es teiktu.

Pirmais cilvēks, kas pārtulkoja Bībeli angļu valodā, par savām pūlēm tika sadedzināts uz sārta, kopā ar visiem astronomiem un brīvdomātājiem, ko viņi varēja sadzīt rokā, kad nebija pārāk aizņemti, gādājot sev naudu ar paradīzes tirgošanu vai pie katras iespējas veļot dogmu laukakmeņus zinātnes ceļā - sākot ar Galileju cauri Renesanses laikmetam, kas varēja tikpat labi nepienākt, līdz pat mūsdienām.

Šī ir baznīca, kas nosodīja baku vakcīnu, pie paša Kristus, kā Dieva gribas pārkāpšanu. Tā vērsās pret anestēziju dzemdībās, jo sievietēm it kā esot jācieš sāpes kā sods par Ievas grēku. Nevis par Ādama, bet gan Ievas grēku. Grēks būt par sievieti - tas ir viens no diviem galvenajiem grēkiem visā kristiešu ticībā. Kurš pateiks, kāds ir otrs? Jā, pareizi - tie ir ebreji, kas nogalināja Jēzu. Tas varētu izskaidrot, kāpēc taisnīgo prāti tik bieži ir pilni ar samaitātām sievietēm un ļauniem ebrejiem.

Ja ebreji patiešām nogalināja Jēzus, viņi savu darbu nepaveica īpaši labi, jo viņš acīmredzot vēl ir dzīvs. Kur ir Mossad, kad tas ir vajadzīgs? Ja Jēzus kādreiz atgriezīsies, Mossad varētu viņu novākt, jo ebreji jau ir uzņēmušies vainu par viņa nogalināšanu. Viņi varētu arī pieprasīt kaut ko līdzvērtīgu. Apmēram pirms septiņdesmit gadiem viņi sešus miljonus reižu uzņēmās vainu, pateicoties Katoļu Baznīcas neganti antisemītiskajām mācībām.

Eiropa bieži tiek nosaukta par jūdeo-kristiešu kultūru, taču vēsturiski tā vienmēr ir bijusi vairāk ebrejus ienīstoša kristiešu kultūra - pateicoties Katoļu Baznīcai. Gadsimtiem ilgi Baznīca Eiropā sludināja atklātu naidu pret ebrejiem, centīgi iedarinot ebreju nīšanu pašā sabiedrības audumā, tieši tāpat, kā tagad tas notiek daudzās musulmaņu valstīs. Viņi padarīja par tikumu nicināt ebrejus un tas kļuva, kā atkal kļūst mūsdienu Eiropa, politkorekti būs antisemītam. Un tā nebija kāda traka pāvesta kļūdains spriedums vai ārprāta mirklis. Tie bija gadsimti ar likumīgu un tīši fokusētu naidu.

Kad pāvestiem vēl bija izpildvara, viņi viens pēc otra pieņēma likumus, lai netaisni sodītu un pazemotu ebrejus, kā arī nozagtu viņu īpašumu. Ebrejiem neļāva ieņemt publiskus amatus vai sajaukties kā vienlīdzīgiem ar kristiešiem. Dažos gadījumos viņiem bija jānēsā dzeltenas cepures un kaklauti, lai identificētu sevi. Vai tas jums neko neatgādina? Viņiem tika atļautas tikai noteiktas profesijas un noteiktas vietas. Pateicoties meliem par upurēšanām, kurus nesen tik gaumīgi atdzīvināja zviedru prese, viņus regulāri nogalināja ticīgie, dievbijīgie un taisnīgie kristieši, kas bija saņēmuši Baznīcas atļauju.

Tāpēc, kad garām gāja Hitlers, viņam bija viegli vajāt ebrejus, jo viņus par šādu vieglu mērķi jau bija padarījusi Katoļu Baznīca, konsekventi norādot uz viņiem kā uz nīstamiem Kristus slepkavām. Hitlers zināja, ka viņam būs daudz atbalstītāju, jo viņš zināja, ka daudzas paaudzes katoļu bērnu viņu reliģija ir mācījusi naidu pret ebrejiem, tāpat kā to tagad māca daudziem musulmaņu bērniem. Kā gan viņus varēja neietekmēt? Kā sabiedrība varēja nekļūt saindēta?

Un Hitlers, starp citu, bija katolis, nevis ateists, kā bieži apgalvo cilvēki. Neviens nacists netika izslēgts no Katoļu Baznīcas, lai gan katrs komunists uz planētas tika. Patiešām, Katoļu Baznīca patiesībā nodrošināja dokumentus, lai palīdzētu daudziem nacistiem aizbēgt uz Dienvidameriku vai uz noteiktām arābu valstīm, kas vēlējās izmantot viņu kompetenci ebreju izskaušanā.

Ja tu tici Sātanam, un ja tu tici, ka Sātans ir atbildīgs par visu ļaunumu šajā pasaulē, tad Katoļu Baznīca nešaubīgi ir viņa visvairāk sātaniski izcilais veidojums - jo palūkojoties uz tās vēsturi, ir grūti iztēloties, kā Katoļu Baznīcai varēja būt vēl negatīvāka ietekme uz cilvēces vēsturi par jau esošo, un vēl grūtāk ir nesecināt, ka jebkura cita organizācija ar tādu ietekmi uz vēsturi ar likumu tiktu aizliegta kā cilvēces ienaidnieks.

Ja Katoļu Baznīca nebūtu tik konsekventi un indīgi nosodījusi ebrejus par Jēzus nogalināšanu, tad nebūtu Holokausta. Tad nebūtu nevienam domāt par ebreju vajāšanu. Un tas nozīmē, ka šodien varbūt nemaz nebūtu ebreju valsts un Tuvo Austrumu konflikta. Tā ir diezgan smaga nasta sirdsapziņai, vai ne? Kāda laime Katoļu Baznīcai, ka tai nav sirdsapziņas, taču tā vismaz sniedz parastiem katoļiem iespēju justies vainīgiem šoreiz par kaut ko reālu, ja viņi tā vēlās, un pārdomāt realitāti - ebreji nemaz nenogalināja Jēzu. Jēzu nogalināja Katoļu Baznīca, kas pēdējos divus tūkstošus gadu vazā viņa iekšas pa netīrumiem.

Un, ja viņš rīt atgrieztos, viņš būtu pirmais, kas to pateiktu. Jūs zināt, ka tā ir patiesība. Mēs visi zinām.

Pax vobiscum, un viss pārējais.


http://xhamster.com/movies/11886/church_of_fudge_das_fleisch_muss_gereinigt_werden.html

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]labils
Date: 6. Aprīlis 2010 - 21:44
(Link)
stingri teikts.
a kur nokopēji?
[User Picture Icon]
From:[info]blutzeuge
Date: 6. Aprīlis 2010 - 22:44
(Link)
no draugiem ateisti un antiteisti db grupas, bet viņi paši no kautkurienes, tikai neatradu no kurienes.