blondaa_truba

(no subject)

Feb. 24th, 2006 | 08:32 pm
From:: blondaa_truba

nja.. vispār, izskatās, ka globālajā tīkmeklī diezgan populārs ir šitas "joks", kur it kā Q33 NYC ir a) lidmašīnas nummurs, b) reisa nr.. nomainot fontu uz Wingdings sanaak


Nesen ar Krl runājām par Buša dalību dvīņu sabrukšanā.. par pamatu kušanu utt.. Enīvej, man kā vienmēr vaidzēja pastrīdēties - ka ir taču arī cilvēki, kam būtu izdevīgi vainot visā varenās valsts prezidentu. Tātad, ielīdu gūglē palūrēt uz shito burtu/ciparu salikumu. Nu jā - ir jau arī pārāk skaisti, lai būtu taisnība. Tātad:
"Уже в первые дни после теракта в компьютерных сетях появились сообщения про удивительное совпадение: у одного из угнанных самолетов был номер рейса Q33 NYC (NYC - New York City). Если эту аббревиатуру записать шрифтом Wingdings (в Windows это можно сделать при помощи Microsoft Word или Wordpad), получится воистину зловещее сочетание.Так, вот, здесь получается то же самое, что с оболганным Нострадамусом: ну, не было такого рейса - Q33 NYC, не было. Номера рейсов самолетов, рухнувших на Нью-Йорк: AA 11 и UA 175, Пентагон разрушил рейс AA 77, а в Пенсильвании разбился UA 93."
pilnais raxts - http://www.skeptik.net/prognos/nostrusa.htm

| view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: