Blacklady
blacklady
..:... .:.:. :....:::

Februāris 2006
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

"jautrs" vasaras saakums

tik ilgi neko te nasu rakstiijusi. nu ja - nav laika - summer is here. itk'a, bet cik ilgi veel jaaggaida man lai tiktu pie 2 meenesu briivdienaam. driiz redzeesiet kaa pa riigu sur tur vazaajas jauniesi ar kraasaam, papiiriem un kautko maalee - tie mees, nelaimiigie maaksliniki, kam zaljaa prakse. taa tik buus pjanka, jo reibumaa tak vienmeer rodas labaakie maakslas darbi. man vienai comenei gan parasti vilabaak viss izdodas uz pagiraam. :-)

taa ko veel pa so laiku esu izdariijusi: smagi nozaavusies ar riteni un dabuujusi smadzenju satricinaajumu un zilumus visaas malaas, ka pilniigi kauns pludmalee raadiities.
bet...pludmalee paraadiijos ar visiem zilumiem, un protams sauliitee apsvilinaajos. esmu vienkaarsi "laimes kreklinjaa" dzimusi.

vakar dzeeru ar draudzeni bastejkalnaa aiz beedaam, ka depo par daargu ieeja un tad atlikusos naudu nodzeeraam. bet viinteresantaakais bija tas, ka satikaam vienu dzeku, kuru tiesaam var saukt par iipasu cilveeku. vins bija kristietis un tik kolosaali runaaja, ka vienkaarsi sirc apteceejaas. taa saruna lika par daudz ko padomaat. nav daudz taadu cilveeku uz pasaules.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.