palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 20. Aprīlis 2013
pēc daudzpunktes
dīvains randiņš
Es esmu no tām, kurām tiešām nav iebildumi satikties ar visādiem cilvēkiem. Nezinu, vai šo pat īsti varētu saukt par randiņu, bet 3h pavadīju kopā ar vīrieti. Kopumā laikam bija samērā ok pavadīts laiks un mēs pat varētu kļūt par paziņām. bet jo vairāk es par to domāju, jo drausmīgāks man tas likās.
Viņš kavēja 15 min, kad mēs satikāmies, viņš ieraudzīja paziņu un piesēdās pie viņas uz vēl 15 min. tam sekoja nedaudz kvalitātes laika, kas man lika domāt, ka viņš ir tīri tā neko. Pēc pirmajām 10min sarunas seko piedāvājums nedēļas nogali pavadīt kopā un tiek aprakstītas manas formas, kas viņam patīkot.
Pastaiga Vecrīgā visu nedaudz pabojāja. Viņš nepārtraukti bakstīja pa mājām, kur esot dzīvojis un kuras viņam ir piederējušas, visbeidzot viņš paziņoja, cik daudz naudas viņam ir kontā vai ir bijis kontā. Vārds miljoni pēc Indonēzijas rūpijām manu sejas izteiksmi nemaina.
Jauks pavasaris, saku, varbut ejam pastaigāties vēl, bet nē, seko jautājums vai tu esi braukusi ar kabrioletu? Nu ok, dodamies pavizināties.
Parks. Viņš paziņo, ka nauda mani neinteresē, biznes ne tik, sekss laikam arī. Paskatos uz viņu un saku ka tā nav. Viņš īsti to nedzird, jo atkrēpojās.... pēc tam paziņo, ka nu tad varbūt jāparunā par seksu. Gāja runa par seksa meditāciju. Un viņš pievēršas manām formām un pajautā, vai es neesmu domājusi par tauku atsūkšanu? Jo nu vajadzētu tā kā..... Sīkāk neturpinot nākamo stundu viņš aprakstīja savus seksa piedzīvojumus, intīmas masāžas, mežonīgu seksu, kas dīvainu iemeslu dēļ nebija ne izklaidējoši, ne uzbudinoši, es vnk klausījos kā tādā audio grāmtā. Pa vidu izskanēja daži jautājumi uz kuriem es atbildēju, vismaz iesāku, bet viņš turpināja savu stāstāmo. Visbeidzot pavadīju viņu uz erotisko masāžu, teica, lai pievienojos, bet tad pārdomāja, jo neesot sakopies,tb, vaksēts.

Pēc visa šī aizdevos paklausītos doktoranta referātā par Kantu. Vīrietis pilnīgi nekāds, bet tas tā uzbudināja. Un nav jau brīnums,tās 3h lika saprast, kas man patīk vīriešos, viņam noteikti nebija pilnīgi nekā no tā.
profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31