palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 22. Augusts 2010
pēc daudzpunktes
cilvēki
Man manu labsajūtu nosaka cilvēki. Esmu te jau gandrīz mēnesi (3 nedēļas), kas ir maz, protams! Bet es neesmu atradusi savus cilvēkus šeit un arī vide nav īsti... Man pietrūkst Jakartas, tur bija dzīvība, cilvēki arī citādāki, vismaz tie kurus satiku!

šeit mani sarunu biedri ir :

Rosma, kas dzīvo blakus gaitenī un viens no pirmajiem jautājumiem bija , vai es esmu katoliete. reliģiozs cilvēks. Bet traki smaidīga un izpalīdzīga. Ikdienā sakam čau čau, jo nu nekas īsti kopīgs nav un viņas angļu valoda varbūt ir neliels škērslis.
Meiten no pretējās istabas. Jauka, klusa, ļoti kautrīga,labprāt runā, bet tad,ja es uzsāku. Ļoti jaukna, tikai 18. Studēs skaitļošanu vai tml.
Frinska. Mana mājas saimniece. Jauna, nu ap 28 gadiem. Ienāk gandrīz katru dienu, parunājamies par šo un to. Interesant abūtne, bet tā kā strādā un ir ģimene, tad ļoti aizņemta.
Irina. Ukrainiete. Tikāmies vinereiz, bet šad tad iemetam kādu ziņu iekš skype. No sievitēm - man neviens nav vajadzīgs, es visu varu pati un jūs vispār neviens neko nezinat. Dzīve ir fufelis. Tāda vēsā. Beigusi žurnālistus un negrib sākt dzīvot pieaugušo dzīvi. Skumst pēc sava drauga, bet ir paņēmusi entās pakas prezervatīvu līdzi.
Kamila. Poliete. Satiekamies katru otro dienu vidēji, abas esam garlaicības nospiestas. Papucīša meitiņa. Patīk šopingi, glauni ēstūži un lēnas, lēnas pastaigas. Kaut kur ejot ļoti minimāli runājamies un tas pat netraucē, nav tā diskomforta, tā laikam ir laba zīme. Patīk aziāti, kamēr dzīvojusi Vācijā tikās ar kīnieti. Ir gatava paakstīties uz maniem kulinārijas eksperimentiem nogaršot visu!
Krievi. Tikāmies vakar. Jauni, ap 20, no Vladivostokas. Tādi tīri tā neko. Aizvilkāmies spēlēt biljardu, māk izklaidēt, bet humora izjūta pieklibo (kā var nesaprast joku - I'm gentile with the balls...?)
Sandijs - mans foršais hosts no Jakartas. Saesemojamies un saskaipojam. Domāju,kad braukt ciemos. Jautrs bez gala, joko no vienas vietas, omulīgs jebkurā kompānijā, sarunas māk uzturēt un nav iebildumu paklusēt.

Jā, gaidam cilvēki ar kuru būs mana ķīmija. Varbūt man beidzot ir jābeidz būt aizdomīgai uz visiem iepazīšanās mēģinājumiem uz ielas?

Mjūziks: The kooks

profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31