palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 7. Aprīlis 2010
pēc daudzpunktes
Riktīgi jauki! Vakar biju iegādājusi austrumu saldumus (riktīga ņammma), uzcienāju Agnesi, viņa mani ar končām. Nu tā mēs te mainamies :)

Tags:

Par govs kakām
VIENA PACIŅA - TIKAI 2 LS!
* Gavi - tulkojumā no sanskrita nozīmē „no govs”. Saskaņā ar Vēdu vēstījumu govs ir svētais dzīvnieks, un visi tās produkti nes svētību.

* Pulveris Gavi ir 100% organisks produkts no govs mēsliem. Mēsli ir ņemti no eko govs un tiek apstrādāti pēc īpašas tehnoloģijas.


* Pievienojiet šķipsniņu Gavi ūdeni, ar kuru mazgājat grīdu un Jūsu māja saņems svētību.


* Pulveris Gavi novērš sliktas smakas tualetē un ledusskapī. Tas absorbē telpu negatīvo enerģiju. Ne velti no šī puvera izgatavo vīraka kociņus.


* Bet, ja Jūs neticat Vēdām, mēs iesakām Gavi produktu kā visīstāko naudas simbolu. Uzlieciet Gavi uz sava darba galda, automašīnas paneļa plauktiņa vai uz palodzes un Jūms uzradīsies naudiņa.

m?

Tags:

Lekcija. Seminārs. Tēma - Japāņu iebrukums Ķīnā 30-tajos gados. Neliels backround ievads, lai jūs zināt kas un kā. Nu lūk, ķīnieši nebija īpaši kruti karotāji atšķirībā no japāņiem, tad nu māņticība arī deva iedvesmu karot un karavīri pirms došanās cīņā ēda sarkanas lapiņas ar īpašiem vārdiem, kas aizsargāja un deva drosmi. Seminārā nabadziņus metos aizstāvēt, sakot,ka ja man būtu jākaro pret spēcīgu pretinieku es arī gribētu kādu aizsardzību no augstākiem spēkiem, drosme tak būtu papēžos un sevi vajag piedabūt karot. Uz šo mana pasniedzēja atbildēja: "NU JŪS JAU VARĒTU ĒST TOS PAPĪRĪŠUS, NEBRĪNĪTOS" lūk kāds iespaids manai pasniedzējai par mani, un pati vēl ķiķināja, es gan arī izvirdu smieklos, jo nav jau laikam melots :p

Tags: ,

profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31