palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 21. Septembris 2009
pēc daudzpunktes
esmu atpakaļ Rīgā un beidzot arī savās mājās, kaut gan pie Viņa jau arī jūtos labi, tikai spilvenu prasās cietāku ...

Mājās būšana ir nedaudz nogurdinājusi. Paspēju satikties ar lielāko daļu savu jelgavnieku, prieks, bet enerģijas nekādas. Pie tam, paspēju arī mammuku pavadīt ekskursijā uz Ventspili. Opīši dažreiz izrādās māk izklaidēties, visiem tantukiem bija pašbrūvētie eleksīri līdzi, tā ka gāja jautri, ja neskaita gidi... kur tādu laiž strādāt?!!! Lai es ekskursijā vadītu katrā ielā teikumu: man patīk šī iela, bet tā ne visai un lūk, skatā pa labi mēs redzam skolu,kurā mācās mana meita. un aiziet par to, kāda tā skola!bzzzz Ekskursijas laikā apskatījām,ja nemaldos, trīs, bērnu rotaļu laukumus :D Jums vajadzētu redzēt, kā vecie profesori ņēmās :D Žēl, tikai dažus momentus noķēru hihi pate nopriecājos apskatot bāku, uzkāpu augšā n tur tāds skats, tik skaisti un jūra un mežs, un :) dzīves laime! Jāsaglabā tā sajūta šonedēļ :) 6dien darīšu savu sapņu darbu, strādāšu mākslas galerijā, gan tikai vienu dienu, bet es tur būšu, prieks par visu :))
gastronomija :) vāru savu zupu, pirmo reizi zupa šajā dzīvoklī. Un gribas taisīt vēl kko, kko interesantu. Bet vai ta tikai sev tas ir gana jautri? gribas taisīt kādam, kādiem, kādām ... gribu baru! gluži kā itālijā, kad sanācām kopā, es parasti taisīju salātus :) visi kopīgi ēdām, čalojām un tad ap pusnakti vēl pankūkas... tā tik bija dzīve!


Itāliju aceros un gribas, lai saplānojas ceļojums. Vakar pavīdēja ideja. Nedaudz gan žēl,ka Ziemeļu plāns, bet tomēr Itālija. Dažs labs grib slēpot un Alpos un,protams, Tommaso ir dzīvoklis kalnos :D sazinājāmies un varam braukt! Gribu, ļoti, ļoti! Kaut nu būtu skanošais, ja ne, ar kājām iešu :DDD

Garastāvoklis:: gardumiņš

profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31