palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 6. Februāris 2009
pēc daudzpunktes
sievietes mēdz pārspīlēt
un es esmu sieviete un es pārspīlēju!!! Nu ko, laimes sajūta pa pilno!!!!Par tām jaukajām dienām. Šķiet man bija mīlestības trūkums organismā, biju to dabūjusi tā,ka līst pāri malām. Asaras bira pirmajā dienā, tad likās,ja nu viņš ir īstais, bet ja būtu īstais šķiet raudātu par to, ka esam šķirti arī šodien, bet, nē. Jau nākamajā dienā, tā it kā nekas nebūtu. Tikai ļoti laba sajūta, piepildījums un motivācija kko darīt. Lūk ko man nozīmē draudzība un romantika... es jūtos dzīva un saņemu enerģiju darīt ko vairāk.


par mīlu sāku, par mīlu turpinu. Atcerās jau to kautrīgu čalīti, ar kuru nekas nesanāca. Aizvakar (laikam) sadomāju ar šamu parunāties,nu atsaldēt situāciju, lai man nav jāstostās klātienē redzot! Sākām runat ar par manu ceļojumu un teksts sekojošs : kapēc man nepateici, es būtu līdzi braucis, naudu kkur dabūtu un aidā!

hihihi tas gan būtu ceļojums, ar 2 tip bijušajiem, varbūt vēl kādu vīrišķi vajadzeja? :DDD

tā neko. skatos tagad visur valentīndienas murdziņš, un es atkal esmu viena :D nu laikam nekad nekas nemainīsies. Bija doma, tāpatvien, nu vienalga ar ko uztaisīt plezīr randevū :D nu lai zinātu,kā tas ir :p ir kāds aicinātājs?


visādi citādi, es briestu kkam lielam un labam! pilna darba spara, pat savai skolniecei nosūtīju mājasdarbu uz e-pastu! Man šķiet,ka man atkal ir pārāk daudz enerģijas, tikai nav kur izlikt!

Mjūziks: J.Mraz - Live High

profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31