palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 22. Janvāris 2009
pēc daudzpunktes
jo vairāk,jo labāk?
Turpinu savu attiecību dienassgrāmatu, šķiet nekas intersantāks jau nenotiek.... par darbu jau te nerakstīšu, kaut gan tur neiet slikti, esmu atradusi taciņu uz sarežģītu galvu, ceru tas novedīs pie kādas šosejas.

nu tā.... nebija ko 3dien darīt. Līdz darbam pāris stundas... pārkāpu pāri saviem principiem un aizsitu sms puisim kautrīgajam , 2 mēnešu rekordistam, laika kļička jādod, citādi gari jāraksta... sauksim paaaarrrrr.... (atgādina videni,kad domājām puikām iesaukas,lai var aprunāt)... Andri. Nu jā, biju kaut kad piesolījusi viņam saldējumu un filmu, atgādināju un šis piekrita. Interesanti gaidīt puisi tikšanās veitā. gribēju redzēt savu seju,kad viņu ierodzīju, šoks. Romantiskas divvientulībaas ilūzia tika pārtraukta ar tādu jatru stāvu viņam blakus. Daugs. Būtu vismaz iepazīstinājis. Nu pielauju domu,ka viņš zin, kas esmu es, bet vai tad man nav tiesību zināt,kas ir viņš. Es domas tik labi nemāku lasīt. nu ko 2 veči metās medīt vakariņas. salātiņi, aliņš un kurināmais. diezgan diētiski, ko var arī redzēt. Aizslidinājos līdz dzīvoklim. Filma, saldējums un 2 vīrieši. Man nebija aliņa. Filma negāja. Draugs šamam forš, tāds nu, jauks pret mani. Uzlikām citu CD, kopā kādu 4 filmu sākumus redzejām, jo vnk DVD lasītājs atteicās strādāt. ap to laiku jau ieradās nr 3. Izklausījās spicākais no viesiem, arī šama personība man bija jānolasa no domām. DVD mantiņa tika izjaukta un salikta, bet nu, nekā. Rezultāts, pāris kāršu partijas ar puikām. Es zaudēju tikai vienreiz no divām reizēm :D. Šķiet tika atzinīgi novērtēta drosme tomēr spēlēt,nevis stulbi blenzt kā citi to dara.

Bija laiks uz darbu.

pa vidu biju dusmīga uz dažu labu draudzeni, man nepatīk gaidīt. Rīts nākamajā dienā sākās ar sms un došanos pie mana ex. Ar viņu ir labi. Tā viegli. Runājām par mums, par attiecībām, un muļķībām. Nu nekas nopietns. bet tik labi.

Vīriešu bums. Mans laākais draugs, Oskars, ir sadomājis mani savest ar savu draugu Ivaru. C'mon, tas,ka es viņu mēginu savest ar savu draudzeni nenozīmē, ka viņam ir jādara taspats. Bet varbūt man mēģināt kādu rekordu uzstādīt - cik puišus varu pavilkt? :D ar to viss nebeidzas. Atrakstīja sena interneta dēka. Militārists. hmmm, kā diez šī saruna beigsies? :D


man ir visnotaļ jautri....
profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31