palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 27. Decembris 2008
pēc daudzpunktes
izrādās šodien ir sestdiena! kas to butu domājis!

visumā interesanti atslēgties no cilvēku pūļiem vilcienā, uz ielām utt utp :D


ziemassvētku top jautājums! ko tu saņēmi uz sētkiem ? es jūtos ļoti laimīga,ka neesmu nobombardeta ar dāvanu kaudzēm,jo man pēc tam nav kur likt tos dāvanu maisiņus :p vienas dāvanas man ir patiesi žēl, ārkārtīgi skaists blociņš, bet ko lai raksta? dienasgāmata man jau ir, citātus no grāmatām es neizrakstu (es vnk ielīmēju atzīmi :D ), dzeju nesaceru, melno sarakstu neveidoju un atmiņu klades vairs nav modē ...
drīkst, es atkal ar greizsirdības lēkmi pacīnīšos? ne viņš mani uz Igauniju var aizvest, ne uz jaunā gada kopā pavadīšanu var uzaicināt, ne pat uz Rīgu atbraukt!!!! vsjo! es tak teicu, ka tā būs!!!! un man muļķei vēl žēl un neskatoties ne uz ko :D :D :D man tak tāoat viņš patiks hahahahaha man steidzami nepieciešama smadzeņu skalošana!!!

un lai pēc tam neviens nebrīnās,ka es uz Turciju aizbraukšu !
sagribēju ķēpāties, sanāca, man bija ilgi acu priekšā stāvējis attēls,ko vēlos dabūt uz stikla. Zīmēšana ir labs veids kā tikt vaļā no emocijām, it īpaši,ja tās ir nevēlamas.... izrādās dažas manas stikla krāsas nemaz nav sakaltušas un roka savu veiklību nemaz nav zaudējusi. dabūju ko gribēju,tik žēl, biju gatavojusies uz vairāku stundu darbu, bet žiks un gatavs, laikam pārāk ilgi biju mērdējusi savu domu... doma radās no kādas fotogrāfijas par ko nesen rakstīju, šī ir mana versija.
profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31