palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 28. Oktobris 2008
pēc daudzpunktes
kāda vella pēc?
kapē būtu jāmācās Lavijā kaut kādu draņķa maģistru :D kāda vella pēc man būtu jābrauc uz Ķīnu?jo vairāk viņa par to runā, jomazāk man gribas braukt, negribu, neredzu iemeslu, nav vēlmes, nevelk.... ir tak tik dažādu vietu,kur var mācīties, tik skaistu vietu, par to, kur i labākas programmas, gan es pat netaisos domāt, pffff

Garastāvoklis:: chipper

man šodien neaizvērties
Skatījos fotogrāfijas burbulī, saucās mīlestības māksla... runāju ar draugiem... sāku aizdomāties par pēdējā laika attiecībām un sanāk to savilkt kopā ar tēliem fotogrāfijās.

attiecības. saistības. 4mīlošas sienas. robežas, kuras nevar pārkāpt, nedrīkst ( it kā )...
fotogrāfijas. gaisma. tumsa. tēls. rāmis, kuru nepārkāpj, var bet to dara dzīvē.

Ko es redzu attiecībās? cilvēkimoca viens otru. nespēj ilzemt ko jūt, ko vēlas, vai nevēlas. velk pa ceļu uz kura nav stop zīmes. Un tu domā,kad tas viss beigsies, vaikad būs kāda pietura un nāks cits vlcējs, kas piesies tevi un vilks, vai varbūt būs tik noguris, ka tu vilksi viņu. es nesaku,ka viss notiek tieši šādi, bet vairumā, jā. man nav nekā cita apkārt, or tikai vilcēji, vai tie,kas ar laso mēģina kādu noķert. es neesmu kovbojs.

Bildēs var redzēt to pašu. sasieti tēli, mocības, sadisms, vājš, lūdzošs skatiens. Vai var ticēt tam? tas parāda to,kas tagad notiek? Vai pēc tā mēs ilgojamaies, lai mūskāds mocītu?

varbūt. vismazvar uzjust garšu dzīvei. tas liek apstāties tai rallijā.

man nav pieturu, es velu sevi pati.
profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31