palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - 26. Oktobris 2008
pēc daudzpunktes
salauztā sirde
nu kārtējo reizi par vīriešu dzimumu...

trešdienas vakars...hello, how are,is everything ok? mans darbs, parko nemaksaa. UN tad ienāca viņš - lēni, eleganti, pasmaida,pasaka savu vārdu- Mihaels. Viņa iedod viņam viņa folderi un sarkano nozīmīti,ko veikli viņš ieslidina kabatā. Pienāk kāds paziņa klāt un viņi sāk pārspriest nākamo dienu notikumus. Es skatos, vēroju, nespēju beigt, domāju kā izmantot to sekundes simtdaļu sarunas uzsākšanai,kad viņš pagriezīsies. Tā pienāca. Es nokavēju. (..)
Runcis ar savu smīnu pienesa atkorķētu šapmja pudeli, nolika uz galda. Es izgāzos "that's your best master work"kur smadzenes biju pazaudējusi? ielēju.sev un viņai. malkoju. ar acu stūri atradu viņu. Liktenis? viņš arī mani atrada. es pasmaidīju,viņš arī. es nasarku. Viņš, nezinu. mans skats iekrita grīdā. (..)
Mēs runājām, atbildējāmuz jautājumiem, kad viņas aizgāja prom, pamanīju,ka esmu es un glāze rokā...meklēju viņu.. viņš arī viens. pasmaidīju,nosarku, bet skatienu viņš sagrāba un turēja līdz caur pūli atnāca pie manis, ik pa brīdim kādam atvainojoties, lai palaiž, bet iņa skatiens piederēja man, vai otrādi:) mēs parunājāmies. Ilūzija sašķīda. Topošais doktors,nedaudz pāri 30 un es, pēdējā kursā lai iegūtusavu bakalauru. (..)
Es viņu pamanīju uzreiz. Rīta miegs pazuda sekundē. Mēs sasmaidījāmies. ES biju gatava kliegt. Kādēļ, man irtik daudz darāmā un es nevaru nosēst blakus? mēs todien nesarunājāmies. Viņš aizgāja. (..)
es aizmirsu kā saka Hello. pateicu hao:D nez, samulsu. es taisīju kafiju. lekcija beidzās un aizgāju apjautaties kā viņam iet. Uzaicin'jau pie sevis uz kafiju, tāpat kā citus, viņu savāca pīle, viņš nedzer kafiju. Es to atcerēšos (..)
Pēdējā diena,pēdējā iespēja. Man nav laika nekam, auditorijāneesmu rādījusies, nezinu,vai viņš tur ir. domāju,ka nenāks. bet liktenis? atnāca "Franks teicva,ka pie tevis var dabūt tēju" "jā, var. mežrzīšu ir beigusies, bet ir zāļu" mēs dzērām tēju kopā.
Viss noslēdzās,šampanietis. Viņš runāja, es stāvēju blakus, es pie citiem. Mrs un kevina, viņš pienāca klāt, mēs skatījāmies viens uz otru, neklausījāmies sarunu.(..)
Viņš paspieda man roku un aizbrauca "tiksimies kongresā"
Liktens?

Garastāvoklis:: silly

profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31