palagi draudzīgie dātumi Viņa Pirms Pirms Pēc Pēc
Prāta kabata - Tidung sala
pēc daudzpunktes
betany
[info]betany
Add to Memories
Tell A Friend
Tidung sala
Dargiem, lugums piedot, laika trukuma delj (sis tak nav mans kompis) jums copy paste vestule gimenei :)

tatad esmu atpakal no sava mini celojuma! Biju Tidung salaa, var uzmeklet googlee bildi. Pasaka ne vieta, nu gluzi ka filmaas par vientulaam salaam! Gaiss te svaigs un cilveku maz, bez manis saskaitiju vel kadu 4 arzemniekus lidz ar to var justies kaa zvaigzne, jo tiek pieprasitas kopbildes un vnk foto.
Nu jaa, uz turieni es braucu ar tupeli, ta mamma sauca venecijas laivas, bet tas jau nav tupeles salidzinajuma ar siim, uz vienas saiet kadi 150 lautini un nedomajiet,ka ir kresli visi saspiedushies sez uz gridas, gulj viens uz otra un tml. tads celojums ir aptuveni 2,5h, no dzeltenas smirdigas upes pamazam nonakot skaidri zilaa Javas juuraa! Attieshanas viea gan ir briesmiga, osta, zivju tirgus, nu smird sausmigi, es teiktu,ka rigas centraltirgus zivju paviljona smacinju salidzinajuma ar so varetu pardot ka odekolonu :D un tad ta lecot no vienas tupeles uz otru nonak cilveks savejaa! nu taads tas sakums. Pati biju sacerejusies,ka tur uz vietas dzivosu palmu budaa, bet nekaa, maja tada ka divas jasmiinu un tur iziree istabas, guleju lielaa gultaa un dikti saldi. Pa dienu Sandijs, mans izmitinatajs, devas nirt un snurkalet, ta ka neesmu peldetaja, tad izvelejos palikt uz salas, kas patiesiibaa ir divas, viena apdzivota aptuvei ar 4000 un otra ne. Uz otru ved gars koka tilts 700m no kura var redzet nedaudz koralju un kadu zivi arii. Sala gana mazinja lai tai apietu rinki ko tad ari dariju pec zvana ar mammu. Butu gulejusi un saulojusies, bet negribeju izlekt jau ta budama baltais zvirbulis, pie tam plikas miesas ir nepieklajiba (sandijas gan saka, ka isa kleita ir ok, tikai moshejam gan nevajag radities tuvuma un pec 6 ara tadaa paskata ar neiet, jo tad ramadans ir beidzies). Nu ja staigaju apkart un vacu dazus koralus un gliemezvakus. Bildes man ari bet ta ka izmantoju sandija datoru nevaru atsutit, bus veelak. Vina datora del te ir ari daudz kluudu, jo kursosrs leekaa. kur es paliku. Nu jaa, sala, ja ir redzetas tas pamesto salu filmas, te izskatas tieshi taa! :)
laikam jauzraksta ari sis tas par edienu. Sev par brinumu esmu sakusi est zivis! :D jau mammai lielijos,ka edu kakjzivi, kas bija looooooooooooooti garda, te uz salas dabuju tintes merci un kalmaru, kas garshotu guntim ,jo bija baigi asais, ka vairums edienu un fetas sieru. vel ir izmeginats banans miiklaa varits ella un fetas siers miiklaa varits ellaa, abi gardi, bet trekni, tiehsi laikaa brokastiim :D jaa, jaa, vini brokasto ne pa jokam, musu kaartiigas vakarinas ir vinu brokastis, lidz ar to nebrinos par to cik daudz resnu cilveku ir seit, galejibas vai nu karni vai loti apalji.
Par edienu runajot, sodien esot jau atpakal Jakartaa aizgajam uz estuuzi un dabuju looti eksotisku edienu sejienei raksturigu, lielopa galjas karbonadi ar darzeniem :D un klat protams risi, tos pat Mc Donaldaa dod klat! un mamma atkal zalaja no skaudibas paliks, dzeru avokado sulu, tik laba, tikai klat pievienota sokolade visu sabojaja. Manuprat, tas,kas mums ir nav mango vai otradi.
Par salu, pemirsu pieminet,ka sodien gaju juraszvaigznes skatities, bet to nebija, berni laikam izkerusi, bija viena ar 3 kajam un viena mini, kas ir retums seit. Vispar jau pabaisi tur staigat, viss kustas :D gribi panemt smuku gliemezvaku, bet tur krabitis iekshaa dzivo :) ta jauki . tad ir jura tadas bedriites no kuram augs ta ka regojas, bet man liekas, ka tas nebija aus, bet gan kada izslakusi kjepinja :p
man vel bik ir laiks piemetinashu ,ka atgriezoties pilseetaa baigi gruti, piesarnjojumu riktigi jut. Kad esmu majas un noslauku seju ar salveti ta ir melna, neparpilejot. Liekas tadelj visiem te ir sejas adas problemas. Ta ka es atbraukshu uzbarojusies un pumpaina! :D gaiss vispar smarzo diviani, pec petrolejas un grillaa kaut kaa taa kopaa.
Un ja, mamma kkad jautaja, kad vini tas jakas neesaa, nu tagad ari nesaa, es arii ,kad braucu ar moci. ara gradi +28 - 30 bet visi ar jakam. jacinja tads populars apgerbs ir, neesmu nevienu meieteni redzejusi maikaa uz lencitem!
sodien tad nu beidzot braukshu pec sava numura un nolemu ari iegadaties elektronisko vardnicu!
tapat jau visu neizstastiju, bet vismaz kaut kas!

sveicieni,
a.
profile
betany
User: [info]betany
Name: betany
calendar
Back Augusts 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31