... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

19. Jun 2005|15:11

bellucis
nju ko no 12. jūnija līdz 18. jūnijam biju ceļojumā... aplūkoju Eiropu, bija doma palūrēt uz Britu pankiem un vel nez ko, bet neviena nemaniju visas 12 stundas, kuras pavadīju tur :) tik pie prāmja no Francijas uz Lielbrtāniju saņēmy u pāris jautrus saucienus.. [ Punks must die.. utt] :)) parsmejos. jo laikam es pec paņķiera izskatos.. :) heh.. tā ga'das ja nav noteikta stila.. :)

teiksim tā Poznaņa [Polijas pilsēta] kad biju klaitiņā iisajā ar mežģīn šortiņiem + armijas zābakiem, un kā vienmēr ar dāvināto -l- ap kaklu, uz mani skatījās ļot traģiski.. konservatīva tauta jamie ir un pēc vella dievticīgi :) bet bija jautri!

Brisele paties skaista pilsēta.. sajūta ka viscauri galvaspilsēta kā viena vecpilsēta tikai vietām jaunās ēkas ar ira.. bet tik skaisti bā.. bet tāda es nespētu dzīvot.. par daudz visa.. par maz plašumu.. :) te ar iepirku auskari'ņus ar melniem akmentiņiem heh

nu bet Londonao pieder mana sirds.. paties man tur iepatikās.. bet nu.. kam negadās :)

Varšava nekas īpaš, bet tur beidzot [kā mana mamma un māsīca priecājās] es iemainiju armijas zābaciņus pret jauniem apaviem [bet tas tikai tā uz vasaru] iegādājos sev vasarīgas basenītes :))

nju ko Amsterdama gan man iepatikās.. bet tur tik daudz riteņbraucēju.. bāāā.. un kuģīši, bet mājas.. aties super :)lieliem logiem.. ehhs :) skaisti ! njā.. zāli ar centās mums ietigot, nenopirkām.. bet daži labi līdzbraucēji iegādājas.. un ar šo to līdz mūsu zemītei atveda, bet nu.. zin.. iepakojums kā kaukādai končai.. ar smukiem zīmējumuem utt :D

---- = ---- Laikam aizrāvos drusku :D bet nu iespaid pilna.. un pārmocijusies autobusā.. :)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.