... starp jūtām un prātu... - Komentāri

About Komentāri
Esmu samulsusi....16. Februāris 2006 - 21:12
Manā darbiņā ( esmu učenīte bērnu brīvā laika pavadīšanas vietā) ir dažāda vecuma un ļoti dažādi bērni. Piemēram, citi strikti ietur kaut kādu distanci, uzvedas dikti zolīdi, citi lien klēpī mīļoties... Ir meitene, kura man bieži uzšauj pa pēcpusi...:D Vienu brīdi viņa pat koda kājās :DD Nāk pie mums sīči vairumā no riska ģimenēm, jo, ja jau mājās būtu interesanti, tad nesēdētu stundām pie mums. Protams, ir sīči no ļoti sakarīgām ģimenēm, bet, kā jau teicu, ir arī ielas bērni.
Nu ir viens džekiņš, tāds maza auguma, diezgan mīlīgs. Ir mums bijuši arī konflikti, esmu nosaukta pat par stulbu :D Tas notika gadījumā, kad viņš jokojoties mēdījās un iespļāva man sejā. Tas iznāca netīšām, bet nu konflikts sanāca un mājās es šo aizdzinu. Bet tā ikdienā viņš ļoti grib, lai viņu apķer un uz brīdi pieglauž klāt ( un viņš tāds nav vienīgais).
Viņa labākais draugs ( mazliet jaunāks) ir īsts misters zeltamute. Viņš var vārīties un vārīties, muti neaizbāzt. Kā jau šādā vecumā bieži pavīd arī sex novirziena vārdiņi :D
Vakar, kad mēs stāvējām un par kaut ko 3jatā runājām, draudziņš man saka - skolotāj, jums tagad ir lielākas krūtis izaugušas!
Tajā brīdī es droši vien nosarku, jo pārsteigta biju pamatīgi. Es vienkārši pārmetoši pasmaidīju un aizgāju pie citiem bērniem. Pēc brīža viņi abi šito atkārtoja un tad jau es biju sagatavojusies un vienkārši atbildēju, ka šeit mēs cita cilvēka ķermeņa daļas neapspriežam.
Šodien aizeju uz darbu džekiņš uzreiz ar milzīgu smaidu atkal klāt - čau, skolotāj!( un apkampj mani). Pēc brīža kaut kā iznāca atkal runa par vakardienas tekstiņiem un šie man saka - skolotāj, tas taču bija jums kompliments. ( kruts kompliments :DDDDDDD )
Atkal ik pa laikam abi lien klēpī, apkampties utt., smejas par to, ka esmu šiem mamma....
Kaut kā biju domājusi, ka tas džekiņš ir apmēram mana sīča augumā un tātad arī droši vien apmēram 10gadīgs, bet izrādās viņam maijā paliks 14!
Kronis visam bija šovakar, kad spēlējām smīdināšans spēli ar citiem bērniem, un šie jau abi saģērbušies gāja prom un pienāca atvadīties. Uzreiz viņš man apkrīt ap kaklu no aizmugures, pieglaužas un pasaka - jūs esat viskaistākā pasaulē un iedod man slapju buču uz kakla!!!!!!

Es atkal biju mērenā šokā. Nu nesaprotu, ko tagad darīt? Vai viņš tiešām meklē vienkārši ķermenisku kontaktu, jo mājās viņu mamma un tētis nesamīļo, un katram bērnam ir svarīgs šis ķermeniskais kontakts, vai arī tās ir kaut kādas seksuāla rakstura izpausmes. Es zinu, ka viņam patīk viena viņa vecuma meitene no klubiņa, bet tai virsū nebāžas...

Ko, lai es tagad daru??? Neviens man nav iemācījis studiju laikā, ko darīt šādā situācijā? Strikti izvairīties no jebkādas pieskaršanās ar jebkuru bērnu? Mazākiem ļaut un lielākiem nē??? Tak pat 15gadīgās meitenes man reizēm ielien klēpī pasēdēt... Varbūt es savu apmēru dēļ, kaut kur zemapziņā asociējos ar lielu, mīļu, pūkainu mammu?
Vai arī domāju par daudz samaitāti tagad???
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba